Benimde aynı sizin gibi siz test yaptınız mı kan vermeden önce benimde reglim 3 gün gecıktı sizin de gecikmenız oldu mu bende burdakılere baktım 17. günde. Negatife dönen bile vardıBenim doktorum 2 hafta sonra belli oluyor dedi. Benim yarın 16. Günüm yarın kan vereceğim. 12 ila 14 günde de çıkabiliyormuş. iğnenin etkisi de 10. Gündem sonra gidiyor bildiğim kadarı ile. Buradaki diğer arkadaşlardan öğrendim bende. Ya da regl dönemini bekliyorlar.
İnşallah bekleyen herkes gibi sizde güzel haberler alırsınız benim ilk çatlatma iğnesi denemem geçen ay klomenle yumurtam çatladı ama tutmadı stres yapmayın bu süreçte sakın kalmaya ve doktorun talimatlarına göre ilerlemeye dikkat edinBen ya
Ben iğneyi yarın vurulcam daha ama sizin pozitif haberleriniz bana da umut oluyor
Yok test yapmadım beklemek istedim, yarın 16. Günüm, reglme tahmini 4-5 gün var. Evet bazen değişiklik olabiliyor negatifken pozitife, pozitiften negatife.. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı kolay bir şekilde nasip etsin cuma günü hürmetine.Benimde aynı sizin gibi siz test yaptınız mı kan vermeden önce benimde reglim 3 gün gecıktı sizin de gecikmenız oldu mu bende burdakılere baktım 17. günde. Negatife dönen bile vardı
Evet oluyor bazen dediğiniz gibi sağda benim 29 ve 22 mm iki yumurtam vardı inşallah çatlayıp kavuşmuşlardırBenim sağda 2 yumurta 23-24 mm solda 1 tane 17 mm oluştu. Ara ara böyle cızz gibi bi batma oluyor sağ tarafımda. Sizde de var mı :)
Amin inşallah umarım gönlümüzce olur herşey benim şuan pozitif inşallah negatife dönmez testim gittikce belirginleşiyor gibi geliyorYok test yapmadım beklemek istedim, yarın 16. Günüm, reglme tahmini 4-5 gün var. Evet bazen değişiklik olabiliyor negatifken pozitife, pozitiften negatife.. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı kolay bir şekilde nasip etsin cuma günü hürmetine.
Maşallah darısı bizeAmin inşallah umarım gönlümüzce olur herşey benim şuan pozitif inşallah negatife dönmez testim gittikce belirginleşiyor gibi geliyor
Kıııızzzzzz amiiiinEvet oluyor bazen dediğiniz gibi sağda benim 29 ve 22 mm iki yumurtam vardı inşallah çatlayıp kavuşmuşlardır
Benim iğnenin etkisi 9. Gün geçmişti tamamenBiraz erken değil mi kan vermek için bence bir 14. 15.gün beklemenız gerekebilir iğnenin etkisinin geçmesi için
Sonucunuz pozitif mi şuan peki hamile misinizBenim iğnenin etkisi 9. Gün geçmişti tamamen
Yani bilmiyorum. İğnenin 11. Günü kan verdim beta 16.64 çıktıSonucunuz pozitif mi şuan peki hamile misiniz
Amin inşaAllah, kan testini ne zaman vereceksin? Dua edelim birbirimizeeAmin inşallah umarım gönlümüzce olur herşey benim şuan pozitif inşallah negatife dönmez testim gittikce belirginleşiyor gibi geliyor
Erken öğrenmiş de olabilirsiniz ama takip edin inşallah hayırlsıyla yükselırYani bilmiyorum. İğnenin 11. Günü kan verdim beta 16.64 çıktı
Yarın veya pazartesi vermeyi düşünüyorum heyecanlıyım aynı zamanda testte çıkıp kanda çıkmıycak diye endişeliyim tabi ki dua edelim birbirimize rabbim inşallah kimsenın kucağını boş bırakmasınAmin inşaAllah, kan testini ne zaman vereceksin? Dua edelim birbirimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?