• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar herkese🪬 bende 21 kasım sabah saatlerinde yaptım iğneyi. 24 kasım da kontrole gittim ve yumurtamin çatlamak üzere olduğunu söyledi doktorum. Çok şiddetli kasık agrisi yaşamıştım.25 kasim da progesteron baktırdım 10.2 çıkmıştı. Doktora sorduğumda ovulasyonun gerçeklestigini söyledi. 5-6 aralık da test yapabilirsin dedi. Suan icin belirtilerim kasık agrisi ara sıra, bide göğüs hassasiyeti oluştu 2 gündür..

Benimde iğnede 6. Günüm bugun böyle regl olcakmışım gibi bel ağrım oldu gecti sonra tekrar başladı ve kasıklarımda böyle hafif batmalar olmaya başladı
Sizce nedendir ki ilk defa ovitrelle vurdular
Bende de 6 gün aynı beriltiler vardı sonra 7-8 hiç bişey yoktum bugün 9 gün arada kasık ağrıları olıyor bugünde biraz göğüslerim ağrıyor ama regle öncesi de olabilir inşallah hamileyizdir tatlım 🫶♥️🌹

Kızlar ben 2 gün önce adet olmuştum bugün kan verdım beta hcgem 5.18 bugün ıgneden sonra 11. Günüm

Böyle olupta hamıle olan var mı umıtlenmek istemiyorum☹️ ıgneden 9 gün sonra adet olmuştum bugün adetın 2. Gunu

Back
X