Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilmem ama demek istediğim iğnede de hCG hormonu var zaten vurulduktan sonraki tüm testler pozitif çıkar o yüzden doğru sonuç almak için adetinin geçmesini bekle geçtikten sonra tekrar kan ver
Valla can bende hiçbir belirti yok heralde bana etki etmedi olmadı yani bilmiyorum yani normal devam ediyor sadece arada başım sızlıyor ve sıcak basıyor onun dışında hiçbir belirtim yok ama seninki normal eğer etki ettiyse görülüyor bel kasık ağrısı ama anlamadığım çoğu kadında akıntı oluyor ben iğneyi vurduğumdan beri hiç akıntım olmadı
Valla can bende hiçbir belirti yok heralde bana etki etmedi olmadı yani bilmiyorum yani normal devam ediyor sadece arada başım sızlıyor ve sıcak basıyor onun dışında hiçbir belirtim yok ama seninki normal eğer etki ettiyse görülüyor bel kasık ağrısı ama anlamadığım çoğu kadında akıntı oluyor ben iğneyi vurduğumdan beri hiç akıntım olmadı
Bende onu düşünüyorum aynı şekil neden hiç akıntı yok diye
Belirtiyede çok güvenmemk lazım aslında belirtisiz gebe kalan çok arkadaş gördük burda
Ben ger belirtim olduğunda kist mi oldu çatlamadı mı diye düşünmekten gebwlik ihtimaline odaklanamıyorum zaten
4 yumurtam oluştuğu için nedense hepsi çatlamamış olabilir diyorum malum polikistik
Bende onu düşünüyorum aynı şekil neden hiç akıntı yok diye
Belirtiyede çok güvenmemk lazım aslında belirtisiz gebe kalan çok arkadaş gördük burda
Ben ger belirtim olduğunda kist mi oldu çatlamadı mı diye düşünmekten gebwlik ihtimaline odaklanamıyorum zaten
4 yumurtam oluştuğu için nedense hepsi çatlamamış olabilir diyorum malum polikistik
Aynn can ne yapak ya çok sabırsızlanıyorum günler geçmek bilmiyor yani beklemekten başka çaremiz yok inşallah gün gelecek burdan mutluluğumuzu da paylaşacağız dediğin gibi belirtiler kesin olmadığına göre beklemek