O da zor beBende pcos var 3 senedir 1 bucuk yıllık evliyim ovitrelle bulamadım ikinlere pregnl yaptılar ama böyle değil o iğne hiç etki etmedi iki lere kimyasal yaşadım iğnesiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da zor beBende pcos var 3 senedir 1 bucuk yıllık evliyim ovitrelle bulamadım ikinlere pregnl yaptılar ama böyle değil o iğne hiç etki etmedi iki lere kimyasal yaşadım iğnesiz
Ama belirtisi yok döngüm normal değerler normal bende sadece progesteron seviyesi biraz düşükKız bende pcos yok, amh normal, rahim filmi çektirdim temiz, eşimin sperm kalitesi yüksek, yumurtlamam oldu ama yine olmayınca olmuyor. Allah ın yazdığı bi zaman var demek ki
Bakalım ya yaşayıp görcez. İnşallah şuraya hepimiz hamileyim yazabilirizAma belirtisi yok döngüm normal değerler normal bende sadece progesteron seviyesi biraz düşük
Sizde çok uğraşmışsınız. Umarım bu ay yüzümüz güler. Gerçekten bende artık bi jinekolog kadar bilgili hissediyorum kendimi neredeyse![]()
Hadi onu da bekleyelim bakalımDoktorlar adet gecikmesine kadar test yapmayı hiç önermiyorlar ama
Kendinizi iyi hissediyorsanız yapın tabii ama diğer arkadaşın da dediği gibi test yapmak sadece daha fazla strese sokuyor insanı ve gerçekten uygulaması çok zor ama hangi ay düşünmezseniz stres olmazsınız o ay oluyor
Ben her hafta tatilde olduğum ay hamile kaldım hiç de beklemiyordum o ay hamile kalmayı
İdrar testlerinin en güvenilir olanı bile yalancı pozitif çıkarabiliyor
İğne etkisi geçmeden test yapmak zaten hiç önerilmiyor
En doğrusu gecikme olunca direkt kan vermek
Çok sevindim sizin adınıza gerçekten öyle ama beklemediğiniz anda oluyor bir doktor eşinizle birlikte olunca çocuk için bir birlikte olmayın o an kafanızda hiçbişey olmasın çocuk stresiyle yatağınıza girmeyin diyordu ah bu kahrolası stres nasılda perişan etti biziDoktorlar adet gecikmesine kadar test yapmayı hiç önermiyorlar ama
Kendinizi iyi hissediyorsanız yapın tabii ama diğer arkadaşın da dediği gibi test yapmak sadece daha fazla strese sokuyor insanı ve gerçekten uygulaması çok zor ama hangi ay düşünmezseniz stres olmazsınız o ay oluyor
Ben her hafta tatilde olduğum ay hamile kaldım hiç de beklemiyordum o ay hamile kalmayı
Acaba doktorumda buna bağlı olarak mı dedi her akşamı değerlendir diye bende çalıştığım için bize bi gece 11 den sonraları değerlendirebiliyoruz eşimin çalışma saatleri düzensiz çünkü
Bebeğinizin cinsiyeti ne herkes erkek senesi diye tutturuyor şu ara etrafımda sizinki bellidir artık şuan diye düşünüyorumDoktorlar adet gecikmesine kadar test yapmayı hiç önermiyorlar ama
İğnenin yapıldığı günden sonra 14. Gün önemli etkisi geçiyor iğneninHadi onu da bekleyelim bakalımadete 5 gün var şu an. Ben o güne kadar 15 tane daha test yapar, negatif çıktıkta kafamı duvara vururum
Progesteron gebelik için çok önemli benim en son 10.46 çıkmıştı düşük dedi doktorum bugün yine iğne 5. Gün yine gidip vereceğim kanı bakalım bu kez kaç çıkacakAma belirtisi yok döngüm normal değerler normal bende sadece progesteron seviyesi biraz düşük
Hadi onu da bekleyelim bakalımadete 5 gün var şu an. Ben o güne kadar 15 tane daha test yapar, negatif çıktıkta kafamı duvara vururum
23 kasımda akşam saat 20:00 da vurdumOvitrelle’i hangi gün saat kaçta vuruldunuz
Çok sevindim sizin adınıza gerçekten öyle ama beklemediğiniz anda oluyor bir doktor eşinizle birlikte olunca çocuk için bir birlikte olmayın o an kafanızda hiçbişey olmasın çocuk stresiyle yatağınıza girmeyin diyordu ah bu kahrolası stres nasılda perişan etti bizi
Bebeğinizin cinsiyeti ne herkes erkek senesi diye tutturuyor şu ara etrafımda sizinki bellidir artık şuan diye düşünüyorum
Stres yapmamak imkansız arkadaşlar, ben hiç stresli değilim diyen birini asla görmedimBize de dediler öyle ama bu konuyu düşünmemek ve stresi kontrol etmek gerçekten çok zor
Yaa Allah size bağışlasın benimde bir kızım var kız evlat gerçekten nefestir yoldaştır bi anne için 3 yaşında benimkiKız benimkisi![]()
Tabiki öyle ama falzasıda zarar en azından şu süreçteStres yapmamak imkansız arkadaşlar, ben hiç stresli değilim diyen birini asla görmedim
23 kasımda akşam saat 20:00 da vurdum
Stres yapmamak imkansız arkadaşlar, ben hiç stresli değilim diyen birini asla görmedim
Yaa Allah size bağışlasın benimde bir kızım var kız evlat gerçekten nefestir yoldaştır bi anne için 3 yaşında benimki