• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bende pcos yok, amh normal, rahim filmi çektirdim temiz, eşimin sperm kalitesi yüksek, yumurtlamam oldu ama yine olmayınca olmuyor. Allah ın yazdığı bi zaman var demek ki
Ama belirtisi yok döngüm normal değerler normal bende sadece progesteron seviyesi biraz düşük

Sizde çok uğraşmışsınız. Umarım bu ay yüzümüz güler. Gerçekten bende artık bi jinekolog kadar bilgili hissediyorum kendimi neredeyse 😁

Doktorlar adet gecikmesine kadar test yapmayı hiç önermiyorlar ama 😄
Kendinizi iyi hissediyorsanız yapın tabii ama diğer arkadaşın da dediği gibi test yapmak sadece daha fazla strese sokuyor insanı ve gerçekten uygulaması çok zor ama hangi ay düşünmezseniz stres olmazsınız o ay oluyor
Ben her hafta tatilde olduğum ay hamile kaldım hiç de beklemiyordum o ay hamile kalmayı
İdrar testlerinin en güvenilir olanı bile yalancı pozitif çıkarabiliyor
İğne etkisi geçmeden test yapmak zaten hiç önerilmiyor
En doğrusu gecikme olunca direkt kan vermek

Kendinizi iyi hissediyorsanız yapın tabii ama diğer arkadaşın da dediği gibi test yapmak sadece daha fazla strese sokuyor insanı ve gerçekten uygulaması çok zor ama hangi ay düşünmezseniz stres olmazsınız o ay oluyor
Ben her hafta tatilde olduğum ay hamile kaldım hiç de beklemiyordum o ay hamile kalmayı
Hadi onu da bekleyelim bakalım 😁 adete 5 gün var şu an. Ben o güne kadar 15 tane daha test yapar, negatif çıktıkta kafamı duvara vururum

Çok sevindim sizin adınıza gerçekten öyle ama beklemediğiniz anda oluyor bir doktor eşinizle birlikte olunca çocuk için bir birlikte olmayın o an kafanızda hiçbişey olmasın çocuk stresiyle yatağınıza girmeyin diyordu ah bu kahrolası stres nasılda perişan etti bizi

Acaba doktorumda buna bağlı olarak mı dedi her akşamı değerlendir diye bende çalıştığım için bize bi gece 11 den sonraları değerlendirebiliyoruz eşimin çalışma saatleri düzensiz çünkü

Sperm hazırda beklesin diye demiş olabilir
Biz de hep geceleri değerlendirdik, akşam müsait olunmuyor

Bebeğinizin cinsiyeti ne herkes erkek senesi diye tutturuyor şu ara etrafımda sizinki bellidir artık şuan diye düşünüyorum

Ama belirtisi yok döngüm normal değerler normal bende sadece progesteron seviyesi biraz düşük
Progesteron gebelik için çok önemli benim en son 10.46 çıkmıştı düşük dedi doktorum bugün yine iğne 5. Gün yine gidip vereceğim kanı bakalım bu kez kaç çıkacak

Çok sevindim sizin adınıza gerçekten öyle ama beklemediğiniz anda oluyor bir doktor eşinizle birlikte olunca çocuk için bir birlikte olmayın o an kafanızda hiçbişey olmasın çocuk stresiyle yatağınıza girmeyin diyordu ah bu kahrolası stres nasılda perişan etti bizi

Bize de dediler öyle ama bu konuyu düşünmemek ve stresi kontrol etmek gerçekten çok zor

23 kasımda akşam saat 20:00 da vurdum

Çatlama olduktan 14 gün sonra regli olunuyor genelde
Sizin de tam zamanında çatladıysa 25 Kasım’da sabah çatlamıştır yani 9 Aralık beklenen regliniz
İnşallah güzel sonuçlanır süreç

Stres yapmamak imkansız arkadaşlar, ben hiç stresli değilim diyen birini asla görmedim

Bizde eşim daha stresliydi
Ben idrar testi çok yapmadım
Hamileliğimi mesela direkt kanla öğrendim o ay hiç idrar testi yapmadım
Önceki aylarda da birkaç kez yapmışımdır
Hep eşim yapmamı istiyordu o çok sabırsızlanıyordu ama birkaç ay negatif görünce artık son ay o da bıraktı test yaptırmayı

Yaa Allah size bağışlasın benimde bir kızım var kız evlat gerçekten nefestir yoldaştır bi anne için 3 yaşında benimki

Sizinkini de Allah bağışlasın ☺️
Hep sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar inşallah
Herkes kız çocuğunun çok güzel olduğunu söylüyor
Ben de çok sabırsızlanıyorum ona kavuşmak için
Sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏼

Back
X