adet takviminde 5 gün kaldı diye gösteriyor ama bakalımÇatlama olduktan 14 gün sonra regli olunuyor genelde
Sizin de tam zamanında çatladıysa 25 Kasım’da sabah çatlamıştır yani 9 Aralık beklenen regliniz
İnşallah güzel sonuçlanır süreç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet takviminde 5 gün kaldı diye gösteriyor ama bakalımÇatlama olduktan 14 gün sonra regli olunuyor genelde
Sizin de tam zamanında çatladıysa 25 Kasım’da sabah çatlamıştır yani 9 Aralık beklenen regliniz
İnşallah güzel sonuçlanır süreç
O umutsuzluk çok zorBizde eşim daha stresliydi
Ben idrar testi çok yapmadım
Hamileliğimi mesela direkt kanla öğrendim o ay hiç idrar testi yapmadım
Önceki aylarda da birkaç kez yapmışımdır
Hep eşim yapmamı istiyordu o çok sabırsızlanıyordu ama birkaç ay negatif görünce artık son ay o da bıraktı test yaptırmayı
O umutsuzluk çok zor![]()
Tam olarak öyle gerçekten. Amin şu günler gönlümüze göre geçsin inşallahNegatif gördükçe sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor insana
Allah kimseye arattırmasın
İsteyen herkese tez vakitte sağlıklı evlat versin
Kız o zamana kadar ölmezsem görcezİğnenin yapıldığı günden sonra 14. Gün önemli etkisi geçiyor iğnenin
Valla bende aynı şekilde 28 kasımda vurdum saat 13:45 ye bakalım bugün iğne günü dahil 5. GünKız o zamana kadar ölmezsem görcez![]()
Ya bide beni bir bulantı tuttu anlatamam uyku akıyordu gözümdenKız o zamana kadar ölmezsem görcez![]()
Ama daha çok erken gebelik göstergesi için, daha 5. Günde bence çıkmaz ama bilemedim kiYa bide beni bir bulantı tuttu anlatamam uyku akıyordu gözümden
Ama daha çok erken gebelik göstergesi için, daha 5. Günde bence çıkmaz ama bilemedim ki
Ben baktırmadım yaProgesteron gebelik için çok önemli benim en son 10.46 çıkmıştı düşük dedi doktorum bugün yine iğne 5. Gün yine gidip vereceğim kanı bakalım bu kez kaç çıkacak
Ama daha çok erken gebelik göstergesi için, daha 5. Günde bence çıkmaz ama bilemedim ki
Ya bende perşembe ve cuma çok uyku olmultu hamilelik hormonundan da oda şimdi de böyle az yani ni uyku gelşyo ama o iki gün uyudum iş ywrinde herkes güldüYa bide beni bir bulantı tuttu anlatamam uyku akıyordu gözümden
Valla bende aynı şekilde 28 kasımda vurdum saat 13:45 ye bakalım bugün iğne günü dahil 5. Gün
Verdim bugün kan 182.35 çıktı. Sizce nasıl ? 2 gün önce 72 çıkmıştıArtışı takip etmek için bugün tekrar kan verecek misiniz
Beklemem lazım gidip hormon kanı verdim bakalımTam zamanında çatladıysa çatlamadan 14 gün sonra regl olunur genellemesine göre beklenen regliniz 14 Aralık
Daha beklemeniz gereken çok gün var![]()
İyi gibi doktorunuza ilettiniz mi
Verdim bugün kan 182.35 çıktı. Sizce nasıl ? 2 gün önce 72 çıkmıştı
Son adet 5 Kasım. 18 Kasım yumurtlama oldu2 günde 2 katına çıkması gerekiyor
Sizin artış gayet iyi
Son adetinizin ilk günü ne zaman
Son adet 5 Kasım. 18 Kasım yumurtlama oldu
Kızlar ben dün kan verdım bugün sonucumu öğrendim 415 çıktı gebeyim Allah isteyen herkese nasip etsin