Canım sürecin nasıldı pcos var mı??Kızlar ben dün kan verdım bugün sonucumu öğrendim 415 çıktı gebeyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sürecin nasıldı pcos var mı??Kızlar ben dün kan verdım bugün sonucumu öğrendim 415 çıktı gebeyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende de 6 gün aynı beriltiler vardı sonra 7-8 hiç bişey yoktum bugün 9 gün arada kasık ağrıları olıyor bugünde biraz göğüslerim ağrıyor ama regle öncesi de olabilir inşallah hamileyizdir tatlımBenimde iğnede 6. Günüm bugun böyle regl olcakmışım gibi bel ağrım oldu gecti sonra tekrar başladı ve kasıklarımda böyle hafif batmalar olmaya başladı
Sizce nedendir ki ilk defa ovitrelle vurdular
İğne günü harıc 9. Gün adet olmam normal mı ve beta hcg 11. Gün 5.18 doktor kımyasal olabılır dedı 2 gün sonra kan verecem ınsallah gebeyımdır adet olunca dünyam başıma yıkılmış gıbıydıAmcamınkızı öyle olmuştu adet olmuş sonrasında hamile olduğunu öğrenmiş ama ümitlendirmek istemiyorum
İnşallah inşallahAllahtan umut kesilmez canım valla bende bu konuların yabancısıyım inşaallah gebesindir bizde umut olur![]()
Çok sevindim sağlıkla gelsin insallahKızlar ben dün kan verdım bugün sonucumu öğrendim 415 çıktı gebeyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet canım pcosta vardı ben 12 gün sabah akşam soğan kürü de içtim çok bel ağrısı çekiyorum sık idrara çıkmamdan baş ağrısı baş dönmesinden anladım vücudumda değişikliği adetim 1 gün geciktiği gibi yani iğnenin 15. Günü test yaptım silik çizgi gördüm belki iğnenin etkısıdır dedım diğer günlerde devam ettım test yapmaya sonra kan verdım bu şekilde öğrenmiş olduk endişeliyim de biraz çünkü şuan ultrasonda görünmüycek kadar küçükmüş rabbim isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını nasıp etsinCanım sürecin nasıldı pcos var mı??
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim rabbim inşallah sizinde gönlünüze göre verir önümde keseyi görmek ve içinin dolup kalp atışını duymak var inşallah bu süreçlerde benim içinde herkes içinde güzel sonuçlanırÇok sevindim sağlıkla gelsin insallah
Başka yorum yapacak olan yok muİğne günü harıc 9. Gün adet olmam normal mı ve beta hcg 11. Gün 5.18 doktor kımyasal olabılır dedı 2 gün sonra kan verecem ınsallah gebeyımdır adet olunca dünyam başıma yıkılmış gıbıydı
Hayırlı olsun inşallah :) kaçıncı günde nasıl öğrendiniz acabaKızlar ben dün kan verdım bugün sonucumu öğrendim 415 çıktı gebeyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Heh tamam okudumEvet canım pcosta vardı ben 12 gün sabah akşam soğan kürü de içtim çok bel ağrısı çekiyorum sık idrara çıkmamdan baş ağrısı baş dönmesinden anladım vücudumda değişikliği adetim 1 gün geciktiği gibi yani iğnenin 15. Günü test yaptım silik çizgi gördüm belki iğnenin etkısıdır dedım diğer günlerde devam ettım test yapmaya sonra kan verdım bu şekilde öğrenmiş olduk endişeliyim de biraz çünkü şuan ultrasonda görünmüycek kadar küçükmüş rabbim isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını nasıp etsin