Sivilceli Ciltler çay ağacı yağı hakkında yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

morrpanjurluev

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
53
11
29
Merhaba kızlar.. Çok yoğun olmasada biraz sivilce sıkıntım var özellikle son zamanlarda iyice takar hale geldim çay ağacı yağının sivilcelere düzenli kullanımdan sonra iyi geldiği konusunda internetten bir şeyler okudum aranızda kullanan faydasını veya herhangi bi zararını gören varsa paylaşabilir mi?

Sevgili morrpanjurluev
çay ağacı yağı çok asitli bir yağdır. Bunu sulandırılmiş veya hafifletimiş bir şekilde kullanmak lazım. Normal de kıl koku iltihabina iyi geldiğini duymuştum. bunları satan 1 2 firma var sabun şeklinde biri talia diğeri mustafa bağcı markalarıyla. Yine denemede bir fayda olur sanırım. Hatta talia Dove şeklinde mustafa bağcı ise geleneksel yöntemlerle yapılıyormuş.
Inşallah bi yararı olur.

Sevgili morrpanjurluev
çay ağacı yağı çok asitli bir yağdır. Bunu sulandırılmiş veya hafifletimiş bir şekilde kullanmak lazım. Normal de kıl koku iltihabina iyi geldiğini duymuştum. bunları satan 1 2 firma var sabun şeklinde biri talia diğeri mustafa bağcı markalarıyla. Yine denemede bir fayda olur sanırım. Hatta talia Dove şeklinde mustafa bağcı ise geleneksel yöntemlerle yapılıyormuş.
Inşallah bi yararı olur.
Teşekkürler ederim :))

Benim bi tanıdığım çay ağacı ve limon yağını birlikte kullanıyor ve 1 ay gibi bir sürede yüzündeki tüm sivilce ve izleri geçmişti bende bıgün gratiste gördüm aldım faydası olur mu bilmiorum pko yüzünden çeneöde sivilce çıkıyor çok

benim facebookta üye olduğum bir grup var, ilk orada okudum kullananlar ve memnun kalanlar çokmuş ama çay ağacı yağının hakikisini bulmak gerek, oradakiler yurt dışından getirtiyorlardı.

X