CC krem kullananlar buraya :)

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
Kızlar BB kremden sonra CC kremler de baya tercih edilecek gibi duruyor... Sizlerin düşüncesi nedir bu konuda? kullanıp memnun kaldığınız CC kremler var mı?:KK200:

Merhaba;
bb kremler basit olarak CC kremden daha kozmettiktir. CC kremlerin bakım yönü biraz daha ağır basar.
Bir diger farkta BB krem kapatıcılık üzerine çalışır CC krem ise cildindeki renk eşitsizliklerini düzeltmeye. Çogu markanın iki ton cc kremi vardır. Koyu ve açık aslında hangisini alsan sorun yaşamadan kullanırsın. Çünkü ürünün çalışma mantığı zaten cilt tonun ile uyum sağlamaktır.
Ben uzun süre bb krem kullandım. Garnier favorimdi.
Sonra Pure Beauty CC kreme geçtim.
Bu üründen iki kutu kullandım gerçekten mucize bir ürün. Cildimle tam uyum sağladı, asla ağırlık yapmadı, kapanmasını istediğim bölgeleri kapattı ve cildim doğal ve güzel göründü.
Bitişi ıslak gibi yüzünüz nemli görünüyor. buda daha canlı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.
Ben genel olarak makyajımda fondöten tercih ediyorum. Çünkü sabah altıda yaptığım makyajın akşam yediye kadar dayanması gerekiyor :)
CC kremler maalesef bu kadar kalıcı olmuyor gün iiçnde pudra ile desteklemek gerekebiliyor.
O yüzden ben cc kremleri gün içinde dışarı çıkmak için çocugumu parka götürürken filan kullanıyorum.

konu cc kremler fakat ben vichy normaderm bb clear ı tavsiye ediyorum yalnızca kozmetik olan markaların cc lerinden çok daha iyi cildim prüzsüz ve canlı göürünüyor hem de asla parlama yapmıyor gün içinde ihtiyaç duyduğunuz her an üstünden bi kat daha geçebilirsiniz ki ihtiyaç duymuyorsunuz zaten bazen günde 16 saat kullanıyorum ve hiç bir akma parlama yağlanma nefes aldırmamam gibi bi şeyi oolmuyor.

Bende cok kararsizim Watson la roch posey ve clinic hangisin cc kremini almaliyim tavsiyesi olan varmi?

pure beauty cc krem aldım bugün. çünkü çok metini duymuştum
ve ilk kullanımıma göre ilk izlenimlerim ;
ışıl ışıl cildi bembeyaz yapıyor :) ki benim için en önemlisi
kapatıcı yönüyle mükemmel diyemem ama yine de iyi
cildi canlı tutuyor tonu dengeliyor.
fiyatı da 29 tl idi..

umarım hep kullandığım ürünler arasına girer :)
deneyin deriim.

kafam iyice karıştı kızlar yaa. BB diyen var CC diyen var emin olamıyorum. ben sadece kapatıcı olmasını istemiyorum ömür boyunca bu ciltte dolanmak istemiyorum. hangisinin olumlu sonuçları daha çok yardımcı olursanız sevinirim..

X