Çeketin çok güzel dedi ?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
Sanirim soruyu dogru yere acmadim ama nereye acacagimi da bilemedim :) Yurt disindayim. Take Awayde calisiyorum part time, okul a harclik icin. Herneyse Restoranda calisan bir cocuk var cok ama coooook tatli. bir o kadar da efendi. Benim onlarin bölümüne buzdolabina gidip birseyler almam gerekiyodu o nedenle de ceketimi de almistim. ceketim kirmiziydi. Selam verdim görur görmez onu, ve buzdolabina gittim. Sonraaaa 5 dk sonra o geldi sessizce korkma sakin dedi ve isi vardi aldi alacaklarini budolabindan ve naber falan dedi iyidir sadece biraz soguk (buzdolabi yüzünden) dedim oda bir güldü o nasil gulmekti ya ahaha herneyde ciktim ben vedalasiyorum bana ne guzelmis ceketin dedi sirince gülümseyerek. Konuskan biri hic degil nadiren görüyorum o da restorana yani onun calistigi yere. Kendisi asci.

Evet bayanlar sizce? Hoslaniyor mudur ki :KK70: yabanci maaalesef :/
 
Bayılıyorum bu yeni başlangıçlara evet canım konuşmaya çalışmış ceketten girmiş olaya :)
 
yani yabancilarda utanip çekilme olmazki, sana bisey diycek olsa direk der diye dusunuyorum
hatta hafta sonu isin varmi diyebilir ilk direk oalrak :)
 
yani yabancilarda utanip çekilme olmazki, sana bisey diycek olsa direk der diye dusunuyorum
hatta hafta sonu isin varmi diyebilir ilk direk oalrak :)
iste bu cocuk cok farkli cok sessiz isini güzel yapiyo. Bizim Take Away e geliyo sandövic yapmaya bir sesini cikarmadan isini yapip gidiyor. Baslarda konusmazdi böyle bakmazdi bile. Ben selam vererek ona fln smdi yeni yeni o da basladi :)
 
nasl yani? durduk yere hic iltifat almadim :p

Üstüne başına gözüne kaşına sevimliliğine falan iyi sözler söylerler ...ve bunu hoşlantı niyetiyle yapmazlar
İçlerinden geldiği için sadece...

Miami'de yürürken karşıdan gelen biri "nice t-shirt (güzel t-shirt)" dedi eşime. Böyle bir teşekkürler falan dedik ama şaşırmıştık. Hala çok hoşumuza giden bir anımızdır.
 
X