duymuştum cnm ben dekatılıyorum sana ne maharetli elleri var bunların pes yani... hele bonte oyunu var ya yani o kadar uğraşıyorum yok yok yok olmuyor mümkün mü oyunun sonlanmaması ben de çabalaıyorum .... ama bi yerde okudum stopper diye bişey varmış süre durdurucu sistem onu devreye sokunca herşey senin lehine işliyormuş. yaptın mı diye soracak olursanız kuramadım bile
bontede bu hafta 500.000'i geçik puan yapmıştım ama maalesef bir kazanan tekrar kazanamıyormuş o kadar aldatma varki oyunun girişinde 3 hafta bu listede olcaksınız falan yazıyordu bende farklı facelerden oynardım neticede emeğimle kazanıyorum sağolsun bunu bilen arkadaşlar facemde mutlaka vardır ama beni uyarmadılar bende sabaha kadar uyumadımda 500.000'i geçtim artık bende uyarmıcam
kızlar 1 saat önce avon serumum geldiakşam akşam şok oldum adamın teki ismimi bagırıyo:26:
Ayynen öyleMaşallah görev aşkıyla yanıp tutuşuyor bazı kargocularGüle güle kullan canım
Ben bulamadım :26: Facebookla giriş yaptım ama olduysa artık :26:Kağıttan Şeyler
Biz de boş durmayalım ve bir kampanya başlatalım dedik. :)
Kağıttan Şeyler, 100. ve 150. takipçi kişisine bu güzel yılbaşı kartını armağan ediyorAcele edin fazla zaman kalmadı.
Ha bu arada; Dikkat! Kağıt çıkabilir.
Yilbaşi Karti (Pop Up)
kafayı mı yemiş o adam
hangi kargo canım?
kızlar 1 saat önce avon serumum geldiakşam akşam şok oldum adamın teki ismimi bagırıyo:26:
adam amerikanın yerel saatini kullanıyorsa,
hangi kargo?
apikoğlunda 12 hamle de buldum..
Kağıttan Şeyler
Biz de boş durmayalım ve bir kampanya başlatalım dedik. :)
Kağıttan Şeyler, 100. ve 150. takipçi kişisine bu güzel yılbaşı kartını armağan ediyorAcele edin fazla zaman kalmadı.
Ha bu arada; Dikkat! Kağıt çıkabilir.
Yilbaşi Karti (Pop Up)
apikoğlunda 12 hamle de buldum..
KK da ziyaretçi beleşçileri var, face de de var...
kuzenim tanıdığı beni ekledi ,neyse dedim kabul edeyim..
hatun, selam kelam yok..paso benim paylaşımları yarışmaları takibediyor..
kısıtlılarda şimdi
bonte de 500 000 i geçen arkadaş, mesajını bulamadım o yüzden alıntılayamadım böyle yazıyorum :))
nasıl yaptın o kadar puanı? ben yapamıyorum 10bini bile geçemiyorum doğru dürüst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?