Peakgames tarafından Facebook üzerinde yer alan, Okey, Okey Plus ve 101 Plus oyunlarında, kredi kartınla chip yüklerken sana iletilen kampanya kodunu alarak, indirimli alışveriş yapabilirsin :) trenyol facebook sayfasında böyle bişi buldum canım
bende necronda atıldım ıphone tanıdıgınıza verrsnz dedim diyeeee
heee... tek yapabilecekleri buuuu..
çok ta fifi...
ama ben eşimin profilinden girip, yine veriştirdim Ten çamaşır a..
kızlar facebookta postanın sayfasını beyenin daybuyday 15 lira hediye çekini yükleyin yazıyo.bi deneyin bügün netim cok yavaş bi yapamadım.oluyomu merak ettim
bizim avonlardan niye ses yok yaa..5000 kişi şeysinden.
kotex desen öyle..
kotex gelse ya bugünlerde, işe yarayacak..
ben denedim ama bana vermedi
aynen aynen bende çakma hesapdan veriştirmiştim yarışma zamanı
hatta beni milet admin sandı bilerek güncel olmaya çalışıpta ıphone kendisi alcak admin uyanık yazmışlardı ne eğlendim
bende yazdım gördünmü admin olay sana patladı diyee :)))
ne eğlenmiştim o günnn
ya kızlar bide bişe dicem burdan actıgımız facebook hesabınızda hep kk kızlarımı var.ya benim face imde başkaları da var galiba.ya napsam bilemedim.sileyimmi.sizinkinde durum ne.ya durmadan oy isteyene falan deli oluorum.tabi sizlerden biriyse seve seve yaparım ama bazıları var kk mı onuda bilmiyorum vere yardım edip duruyorum.ya ben sıkılıyorum ole herşeye katılmıyorum.cok bilinen mesele ronaldo gibi hediyesi fazla markanın belli oldugu sayfalar gibi.puan toplanan beyendirmek zorunda oldugun yarışmalara deli oluorum.işte oyuzden napsam bilemedim.kaç arkadaşınız fvar bi eleme yapayım bari ya.sizde bi fikir verin
sorma ya bende gıcık oldum sadece buradakilerle olucaz die açmıştım yeni faceyi diğer faceden farkı kalmadı isteklerle dolup taşıyo..herkezi silip burdan link vererek yenileyebiliriz belki
yarın diger kızlar da okusun da bi düzenleme yapalım bari
Hangisi 300 Spartalı filminin başrol oyuncularından değildir?
Lena Headey
Vincent Regan
Gerard Butler
Elijah Wood
c dgl bılıom da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?