Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şu süper yılbaşından kazanan varmı ??
günlerdir oynuyorum yok yok yok
birtürlü şans gülmedi

şu faceye uyuz oluyorum bu yeni sistem berbat..
hiçbir iletiyi zamanında görmüyorum.yada hiç görmüyorum nsl düzeltilir fikri olan varmı

şu faceye uyuz oluyorum bu yeni sistem berbat..
hiçbir iletiyi zamanında görmüyorum.yada hiç görmüyorum nsl düzeltilir fikri olan varmı

bizde de oluyor..iletileri zamanında görmek için, senin güncel olman gerekiyor sanırım..
yani o sayfaya yorum yap ki, güncel olup senin sayfana iletileri gelsin..ben öyle yapıyorum artık..

krem değil mi onlar? bana da 3 tane gelecek
ya tırsmıyorda değilim 5000 tane niye göndersinler ? deney meney yapmasınlar üstümüzde

yok canım olurmu öyle şey koskoca avon bunu yapamaz yeni çıkan ve pahalı olan bir ürünü amaçları tanıtıp o ürünün müşteri kitlesini çoğaltmak elidorda böyle bir kampanya yapmıştı önceden burda arkadaşlar duyurmuştu o da hatırladığım kadarıyla çok kişiye vermişti ürününden amaç reklam canım güvenli olarak kullanabilirsin yani mesela bana çıkmadı ama ben satın almıştım gayette memnunum üründen

yarışma albümü
KOZMETİK PETEK BİR.. KATILIM KOŞULLARI.. 1-sayfa beğenilip paylaşılacaktır. 2-albümdeki fotoğraflardan birine ad-soyad ile yorum bırakılacaktır. yorumu ve sayfayı en çok beğendiren ilk kişi LADYMİLLİON parfüm sayfayı ve yorumu beğendiren 2.ci kişi ise LANCOME HYPNOSE parfümünün sahibi olacaktır. ayrıca makyaj paleti çekilişine dahil olmak için her 50 beğeni bir çekiliş hakkı olmak üzere yorumu ve sayfayı beğendirebilirsiniz. kargo firmamıza aittir.. kampanyamız sayfayı beğenen sayısı 2000 olduğunda sona erecektir. bol şanslar..
Ekleyen: KOZMETİK PETEK BİR
Fotoğraflar: 3

henüz taze buldum:))

ben avon kullanıyorum ve de çok memnunum canım hiç bir zararını da görmedim şu ana kadar gayette memnunum

canım yediklerimizdede kimyasal var ama su an zarar görmüyoruz ilerde cıkacak bunlar kacıs yok elbette beslenmek gerrk ama göz göre göre o kremi sürmem yapılısını alenen biliyorum icindekileri dikkatli oku ne etki ettiklerini gör sende kullanmazsın

canım ama o kadar deneyip öyle piyasaya sürüyorlar eğer zararlı olsa ne bileyim avon onu piyasaya sürmez diye düşünüyorum ama dediğin gibi yediklerimizde bile kimyasal olduğu için memnun kaldığım ürün için olumsuz yorum yapamıyorum

Açıklama
HEDİYELİ KAMPANYAMIZ VAAAAAAARRRRRRR.
Sevgili Üyelerimiz alttaki Kampanya resmimize kendini etiketleyen her hafta 1 Kişiye Resimdeki 3 Ürün Hediye...
Şartımız Bu etkinliği arkadaşlarınızla paylaşmak,konuk davet etmek ve kampanya resmine kendindinizi ETİKETLEMENİZDİR...
Çekilişe katılacak kişiler resimdeki etketli kişiler olacakır...
*YALNIZCA KENDİNİZİ ETİKETLEYİNİZ ARKADAŞLARINIZ İZİNSİZ ETİKETLEMEYİNİZ....

Kampanya Resim Linki:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150635101408312.487660.98799308311&type=3

1 RESİME ETİKETLENMENİZ YETERLİ

Kızlar merhaba. Şans eseri başka bir başlıklara bakarken bu başlığı gördüm. 1 haftadır paylaştığınız her oyunu yarışmayı oynadım ama hiçbir şey kazanamadım. Ama şu an pişmanım kendi facebook sayfamdan oynuyorum. Bu kadar siteye izin vermek hata mı acaba diye düşünmeye başladım. 400den fazla arkadaşım var. Bu likelı yarışmalarda bile bir şey kazanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…