Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/saygihastanesi?sk=app_312940462060702

bunu da buldum yalnız buradan bayağı katılan olmuş galiba ben kaçımışım buna inanmak istiyorum

Indesit - İsim Şehir Heyecan"

Indesit | Facebook
Facebook'ta Indesit İsim Şehir Heyecan | Facebook

linki buldum direk buraya kopyaladım içeriğini bilmiyorum sorun varsa affola.....

Postiga Yayınları | Facebook
bu akşam bitiyormuş katılmayan varsa acele etsin

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
burda formu doldurunca 3tl kargo karşılığında mikrofiber bez gönderiyorlar.ben doldurdum

https://www.facebook.com/saygihastanesi?sk=app_312940462060702

bunu da buldum yalnız buradan bayağı katılan olmuş galiba ben kaçımışım buna inanmak istiyorum

Indesit - İsim Şehir Heyecan"

Indesit | Facebook
Facebook'ta Indesit İsim Şehir Heyecan | Facebook

linki buldum direk buraya kopyaladım içeriğini bilmiyorum sorun varsa affola.....

cevabı 11 olucak

ben avon kullanıyorum ve de çok memnunum canım hiç bir zararını da görmedim şu ana kadar gayette memnunum

Postiga Yayınları | Facebook
bu akşam bitiyormuş katılmayan varsa acele etsin

avon satış temsilciyim o gönderdikleri de pahalı bi ürün ve tanıtım amaçlı kampanya yaptılar kanımca kızlar
ne krem olursa olsun her kremin içinde illa bi katkı maddesi vardır

serelim canım sana mesaj yazamıyom hatta kimseye yazamıyorum

yazmaya kalkınca şu ileti oluşuyo
Güvenlik nedeniyle, birkaç gün için hesabının siteye sınırlı erişimi olacak. Soruların varsa, lütfen Yardım Merkezimiz ile iletişime geç.:18::18::18:

Yeni kampanyalarr istiyoruuzzzz yaa Sayenizde hepsine katıldım muhtemelen dua edin banada bişey çıksın yahuuu Bende Kazandımmmm diye bağırmak istiyorum DD

kızlar trendyol yine TV kodu verecekmiş ama bu sefer 40 tl ve üzeri alışverişte geçerli olacakmış( facete yazmışlar tabiii geçen hafta battılar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…