Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bende moneyi bekliyorum.ağaç oldum burda.bebeler uyumuşken süpürge tutam dedim ama akşama kalacak bu gidişle.geçen hafta kaçırdımdı temizlik yaparken bu hafta bekliyom tık yok daha sıkıntı verdi

daybuyday den aldıklarım geldi kolye almıştım ama bilezik tarzında bir şey geldi. olsun kolyeden daha iyiymiş

VE ASIL BOMBA 20 TL LİK ÇEKLERİMİZ İÇİN HİÇ BİR SIKINTI YOKMUŞ 1 AY İÇİNDE TANIMLANACAKMIŞ.FİKİRMETREDEN PUAN İLE ALIŞVERİŞ YAPMIŞTIM DEDİM HİÇ ÖNEMİ YOK HERŞEKİLDE ÇEKİNİZ YÜKLENİR DEDİLER

AİRRRR GÖZÜNAYDIN CİCİŞİM BU HABER BİZİM İÇİNDİ BEBİŞ :122::122::122::122::122:

Arçelik
Yılbaşı Hediyen Arçelik’ten kampanyamızdan hediye kazananların bilgi doğrulama süreci tamamlanmış ve kazananlar listesi güncellenmiştir. Hediye gönderimleri ay sonuna kadar tamamlanacaktır. Bilgi doğrulama için kendilerine ulaşılamayan kullanıcılarımız, 29 Şubat Çarşamba gününe kadar çağrı merkezimize başvurabilirler.

tık tık tık ey günler

eti benim o paketim geldi güsellermiş annem ve kendi adıma kazanmıştım sağolsunlar göndermişler

zip ile geldi

bu arada millet kaç koli birden kazanmış ey maşallah

konstessssss

güle güle kullan ruj cicişini cnmm

bu arada bir arkadaşta GÜMÜŞ ten kolye kazanmıştı

bayıldım kolyene cnm iyi günlerde tak takıştır

aldığım 4 kargo da cam içeriyorondan çok korkum var inşallah hepsi sapasağlam gelir geçenki sağlamdı darısı bunların başına
o güzel kampanyaı doyasıya kullanamamışım ona yanıyom

evet canm düşün birini 9 unda vermişim :26:

:124::124::124::119::118::126:süper bir haber canm

aaaaa buna çok sevindim 2 yerden alışveriş yapmıştım 40 tl mi vercekler simdi bana

valla bu haber ilaç gibi geldi 3 tane sipariş vermiştim birisi fena değil ama ikisi birbirinden kötü görünce nasıl moralim bozuldu bide 25 lira para verdim çeklerden ayrı eğer hediye çeklerimiz yüklenicekse verdiğim para boşa gitmez hiç olmazsa

ben hiç riske atmadım 90 kuruşa tişört tanesi 1,70 tl den iki kolye almıştım :))

cnm hangi markadan ne almıştın.bizde tercih etmeyelim o markaları bu kadar kötüyse ürünleri.

Heee :) bende fıkırmetreyle alakalı bırsey sandımmmm hım hımmm money tıkla kazan agac oldum burda ya hadı be bı peynır ıcın ne hallere dustum :)

cnm hangi markadan ne almıştın.bizde tercih etmeyelim o markaları bu kadar kötüyse ürünleri.

lila roze diye bi butikten bluz almıştım canım 2 tane kalitesini hiç beğenmedim ama champion diye bir butikten oğluma hırka almıştım o çok güzel çıktı haksızlık olmasın beğendiklerimizi de yazalım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…