sağlam gelsinler canım en önemlisi bu limangodan aldığım yumuşatıcılarımı yurtiçi kargo döke saça getirdi iade etmek zorunda kaldım sonuç hesabıma yüklenen 4 tl oldu o geriz.... kargocuların yüzünden halbuki o meşhur pazar akşamı almıştım onları bi daha nerede bulunur öyele ballı kampanya
Özellikle Limango bu konuda cok sinir bozucu! Çok fazla bekletiyolar insanı. Tamam kampanya bitimini anlıyoruz ama kampanya bittiği gibi ertesi gün kargolatmaları gerekiyor. Nerdeyse 2 hafta bekliyoruz siparişi verdiğimiz günden itibaren
daybuyday den aldıklarım geldikolye almıştım ama bilezik tarzında bir şey geldi. olsun kolyeden daha iyiymiş
VE ASIL BOMBA 20 TL LİK ÇEKLERİMİZ İÇİN HİÇ BİR SIKINTI YOKMUŞ 1 AY İÇİNDE TANIMLANACAKMIŞ.FİKİRMETREDEN PUAN İLE ALIŞVERİŞ YAPMIŞTIM DEDİM HİÇ ÖNEMİ YOK HERŞEKİLDE ÇEKİNİZ YÜKLENİR DEDİLER
AİRRRR GÖZÜNAYDIN CİCİŞİM BU HABER BİZİM İÇİNDİ BEBİŞ :122::122::122::122::122:
daybuyday den aldıklarım geldikolye almıştım ama bilezik tarzında bir şey geldi. olsun kolyeden daha iyiymiş
VE ASIL BOMBA 20 TL LİK ÇEKLERİMİZ İÇİN HİÇ BİR SIKINTI YOKMUŞ 1 AY İÇİNDE TANIMLANACAKMIŞ.FİKİRMETREDEN PUAN İLE ALIŞVERİŞ YAPMIŞTIM DEDİM HİÇ ÖNEMİ YOK HERŞEKİLDE ÇEKİNİZ YÜKLENİR DEDİLER
valla bu haber ilaç gibi geldi 3 tane sipariş vermiştim birisi fena değil ama ikisi birbirinden kötü görünce nasıl moralim bozuldu bide 25 lira para verdim çeklerden ayrı eğer hediye çeklerimiz yüklenicekse verdiğim para boşa gitmez hiç olmazsa
valla bu haber ilaç gibi geldi 3 tane sipariş vermiştim birisi fena değil ama ikisi birbirinden kötü görünce nasıl moralim bozuldu bide 25 lira para verdim çeklerden ayrı eğer hediye çeklerimiz yüklenicekse verdiğim para boşa gitmez hiç olmazsa
aaaaa buna çok sevindim 2 yerden alışveriş yapmıştım 40 tl mi vercekler simdi bana
bu olayı anlamadım ben ya yenıden mı kupon gelcek nıye ? !?
cnm hangi markadan ne almıştın.bizde tercih etmeyelim o markaları bu kadar kötüyse ürünleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?