Nescafeden kazanmışım bende annemle benim adım alt alta çıkmış :) annemin adının isim benzerliği olabileceğini düşündüm ama eğer öyle olsaydı alt alta çıkmazdı sanırım bilgisi olan :) :26:
canım liste soyisim sırasına göre..annen adına katılmadıysan isim benzerliği olabilir
Kızlar ya bu bitenekadar.com nasıl bir yer,facede sayfayı beğenince,siteye üye olup 30 tl yükleniyormuş,şaşırdım,güvenilir mi,üye olayım mı siteye?
Aranızda üyesi var mı acaba :26:
Kızlar ya bu bitenekadar.com nasıl bir yer,facede sayfayı beğenince,siteye üye olup 30 tl yükleniyormuş,şaşırdım,güvenilir mi,üye olayım mı siteye?
Aranızda üyesi var mı acaba :26:
güvenilir site ben daha önce ordan alışveriş yapmıştım ama o 30 lirayı her alışverişte 2 lira düşecek şekilde veriyor..
yani tek seferde kullanamıyoruz.
üye oldumda 30tl olduğuna bak 15günlük o çek ve her alışverişinde konbaramu kumbramı ne ondan 2lira düşüo.. 15 kez alşıveriş yapıcanki 30 liran inicek falan ..ürünler pej pahalı değil zaten 2 liracık bi indriimn olucak
kızlar sorunun cevabı 1857
Evet bende baktım fiyatları uygun ürünlerin..Anladım kızlar teşekkür ederim,gereksizmiş o zaman üye olmıcam boşuna
merhaba kızlar oku oku bitmedi geçmiş...
rossi she nin yarışmasıydı ama bende hata verdi katılamadım faceden bak bir istersen.
avon dün kazananları açıklamış ama isimleri kopyalayamadım ben yokum inşallah bizden birileri vardır
https://apps.facebook.com/avonmuhte...TeRKRW0imrChrTram_FgvK4ZWnd82rMeKobP6t8Hk#_=_
benim çekimi denedim şimdi ,düşüyor..
çeklerimi önceden şifre girip aktifleştirdiğim, kullanıma hazır hale getirdiğim için düşüyordur..
avon dün kazananları açıklamış ama isimleri kopyalayamadım ben yokum inşallah bizden birileri vardır
https://apps.facebook.com/avonmuhte...TeRKRW0imrChrTram_FgvK4ZWnd82rMeKobP6t8Hk#_=_
ya ben isimleri göremiyorum doğru linkmi bu canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?