Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım liste soyisim sırasına göre..annen adına katılmadıysan isim benzerliği olabilir

Kızlar ya bu bitenekadar.com nasıl bir yer,facede sayfayı beğenince,siteye üye olup 30 tl yükleniyormuş,şaşırdım,güvenilir mi,üye olayım mı siteye?
Aranızda üyesi var mı acaba :26:

Kızlar ya bu bitenekadar.com nasıl bir yer,facede sayfayı beğenince,siteye üye olup 30 tl yükleniyormuş,şaşırdım,güvenilir mi,üye olayım mı siteye?

güvenilir site ben daha önce ordan alışveriş yapmıştım ama o 30 lirayı her alışverişte 2 lira düşecek şekilde veriyor..
yani tek seferde kullanamıyoruz.

üye oldumda 30tl olduğuna bakma 15günlük o çek ve her alışverişinde konbaramu kumbramı ne ondan 2lira düşüo.. 15 kez alşıveriş yapıcanki 30 liran inicek falan ..ürünler pej pahalı değil zaten 2 liracık bi indriimn olucak

Son düzenleme:
güvenilir site ben daha önce ordan alışveriş yapmıştım ama o 30 lirayı her alışverişte 2 lira düşecek şekilde veriyor..
yani tek seferde kullanamıyoruz.

Evet bende baktım fiyatları uygun ürünlerin..Anladım kızlar teşekkür ederim,gereksizmiş o zaman üye olmıcam boşuna

dankek in sonuçları şu şekildeymiş..

Her hafta çekiliş ile 88 kişi Dankek’den ürün kolisi kazanacaktır.
Kazananlar, her hafta Cuma günleri saat 12:00'den önce açıklanacaktır.

Bu neskayfe çıldırmış adımı 4 kere yazmış 3 ü geldi 1 i nerdee
sonra hadi önceki hafta kazandım bu hafta katılmadım bu haftada mı kazandım ki acep :26:
ben bu nescayfelerin tarihine hiç bakmadım tarihi geçmiş ürün varda ellerinde onları bol keseden mi yolluyolar ki

kızlar kombin yapmalı bir yarışma vardı bulamıyorum hatırlayamadım da bilen var mı?

merhaba kızlar oku oku bitmedi geçmiş...
rossi she nin yarışmasıydı ama bende hata verdi katılamadım faceden bak bir istersen.

benim çekimi denedim şimdi ,düşüyor..
çeklerimi önceden şifre girip aktifleştirdiğim, kullanıma hazır hale getirdiğim için düşüyordur..

Limangodan indirim çeki nasıl oluyor? Sanırım oraları kaçırmışım.Açıklayabilir misiniz kızlar

Telefon numarası ile neyi aktifleştiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…