hiç bişi kazanamıyorum çok mu şansızım ne :S size nasıl imreniyorum varya helal olsun maşşaaalhh..Banada şans güler umarımm
hiç bişi kazanamıyorum çok mu şansızım ne :S size nasıl imreniyorum varya helal olsun maşşaaalhh..Banada şans güler umarımm
Daydaybuy'dan aldıklarım geldii..
Aldığım ayaklı bardaklar normal boyutlarda değil çok küçük :) ama böyle de sevimli :))
Kahve ikramlarının yanında çok güzel olur..12 tane minicik şirin bardağım var :)Buyrun kahveye :))
Çok iyi paketlemişlerdi bence çok önemli bu bilginiz olsun..
Ürünleri gelenler güle güle kullansın...
Eki Görüntüle 359097
Aldığım ayaklı bardaklar normal boyutlarda değil çok küçük :) ama böyle de sevimli :))
Kahve ikramlarının yanında çok güzel olur..12 tane minicik şirin bardağım var :)Buyrun kahveye :))
Eki Görüntüle 359097
kuzum üzülme bende şansız bedevilerdenimbir pritt den kazandım daha,ondan da henüz haber yok ama geliormuş şükür,birde alışveriş külüublerinden çekler yaptım o yanii
şans yüzümüze gülecek inşallah
Eki Görüntüle 359097
bendekı sansa ne demelı kazandıgım daybuyday cekını bıle kullanamadım
bol sans
güle güle kullan, benimkiler de paşabahçe butiğinden di ,
bir de uyarı maili atmıştım daybuyday e..iyi paketleyin kırılmasın diyei
çek kazandmda kredi kartım yok babamda vermiyo kartını :S arkadaşlarımdan araştıyorum bende :S ya pritten yalan söylemiyim 4,5ay öncemi ne kazandım gelmedi hiç bişi :S sonra bi kere avondan saç boyası kazandım gelmedi :S inancım azaldı :S 2,3 haftadır takip ediyorum topiği katılıyorum ama tık yok :S herkese ne güzel benimolar nescafeler glissler gelmiş benim adım hala bi yerde geçmedi :/
güle güle kullan canım
bende bugün babet aldım 9.90 dı hediye çeki kabul edilmedi 9.90 die 10 kuruş için babetin çek tutarından yüksek olması gerekmişyanına bende 2.90 a küpe attım sepete, bilginizee..
Eki Görüntüle 359102
bununla birlikte daybuyday dan 3 ayakkabı bir pantolon bekliyorum
aldığım volanlı elbise ve kek kalıbı sorunsuz geldi ve çok beğendim özellikle elbise çook kaliteli..
nasıl gelmiyor ya sayfalara girip hatırlat baktın olmadı sayfada provokate yaparım ya,sizi de alırım arkama birlik olalım bu tür şeyler yapan firmalara karşı da ayaykta uyutmasınlar bizi kullanıp atıyorlar bir mendil misali gibi
kızlar cidden bu tarz alışkanlık edinen kazanıp -ürünü göndermyen firmalara karşı destek olalım ,birbirimizin hakkını gözetelim
Benimde ayakabılara elbiselere gözüm kayıyor ama kalitelerinden emin olamadığım için almıyorum..
Ünlü markaların ürünleride malum ucuz olmuyor..
Ama trendyoldan aps butiğinden pantalon almıştım mübarek taş gibi çıktı kesimii kumaşı dikimi mükemmeldi!
Aldıklarını güle güle kullan..Diğerleride en kısa zmanda gelir inş..
yorumlara falan yazdım cevap verme tenezülünde bile bulunmadılar..kazandığım yerin ismini buliyimde tekrar hatırlatayım bakalm ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?