Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hiç bişi kazanamıyorum çok mu şansızım ne :S size nasıl imreniyorum varya helal olsun maşşaaalhh..Banada şans güler umarımm

trendyola bir daha baktım yine 8 saydım ben yaa
hadi hayırlısı bakalım

Daydaybuy'dan aldıklarım geldii..

Aldığım ayaklı bardaklar normal boyutlarda değil çok küçük :) ama böyle de sevimli :))
Kahve ikramlarının yanında çok güzel olur..12 tane minicik şirin bardağım var :)Buyrun kahveye :))

Çok iyi paketlemişlerdi bence çok önemli bu bilginiz olsun..

Ürünleri gelenler güle güle kullansın...

hiç bişi kazanamıyorum çok mu şansızım ne :S size nasıl imreniyorum varya helal olsun maşşaaalhh..Banada şans güler umarımm

kuzum üzülme bende şansız bedevilerdenim bir pritt den kazandım daha,ondan da henüz haber yok ama geliormuş şükür,birde alışveriş külüublerinden çekler yaptım o yanii
şans yüzümüze gülecek inşallah

güle güle kullan, benimkiler de paşabahçe butiğinden di ,
bir de uyarı maili atmıştım daybuyday e..iyi paketleyin kırılmasın diyei

güle güle kullan :114:
zaten bunlar likör bardağı, ama kahvenin yanında yudumluk su ikramı için çok şirinler
ayrıca verdiğin bilgi önemli arkadaşım, paketlemesine güvenemediğim için cam bişey almıyodum ben hiç :26:
en azından daybuyday e güvenebilirim artık :114:

Son düzenleme:

çek kazandmda kredi kartım yok babamda vermiyo kartını :S arkadaşlarımdan araştıyorum bende :S ya pritten yalan söylemiyim 4,5ay öncemi ne kazandım gelmedi hiç bişi :S sonra bi kere avondan saç boyası kazandım gelmedi :S inancım azaldı :S 2,3 haftadır takip ediyorum topiği katılıyorum ama tık yok :S herkese ne güzel benimolar nescafeler glissler gelmiş benim adım hala bi yerde geçmedi :/

güle güle kullan canım

bende bugün babet aldım 9.90 dı hediye çeki kabul edilmedi 9.90 die 10 kuruş için babetin çek tutarından yüksek olması gerekmişyanına bende 2.90 a küpe attım sepete, bilginizee..

bununla birlikte daybuyday dan 3 ayakkabı bir pantolon bekliyorum
aldığım volanlı elbise ve kek kalıbı sorunsuz geldi ve çok beğendim özellikle elbise çook kaliteli..

güle güle kullan, benimkiler de paşabahçe butiğinden di ,
bir de uyarı maili atmıştım daybuyday e..iyi paketleyin kırılmasın diyei

teşekkür ederim..

:)) Valla bende hep tereddütteydim bişe olur mu diye ama iyi paketlediklerini görünce şaştım :)
Hatta kargo görevlisine diyorum ki kırık çıkarsa şubeye getiririm filan :)
Başıma geldi çünkü westwing home dan alışveriş yaptım kırık geldi..
Telafi edildi gerçi çok ilgili davrandılar ama sonuçta onlara zarar ..

nasıl gelmiyor ya sayfalara girip hatırlat baktın olmadı sayfada provokate yaparım ya,sizi de alırım arkama birlik olalım bu tür şeyler yapan firmalara karşı da ayaykta uyutmasınlar bizi kullanıp atıyorlar bir mendil misali gibi
kızlar cidden bu tarz alışkanlık edinen kazanıp -ürünü göndermyen firmalara karşı destek olalım ,birbirimizin hakkını gözetelim

kızlar daybuyday devam ediyormu ve ayriyetten 10 tlden fazla kazandırablyomuyuz bi hesaba

Benimde ayakabılara elbiselere gözüm kayıyor ama kalitelerinden emin olamadığım için almıyorum..
Ünlü markaların ürünleride malum ucuz olmuyor..
Ama trendyoldan aps butiğinden pantalon almıştım mübarek taş gibi çıktı kesimii kumaşı dikimi mükemmeldi!

Aldıklarını güle güle kullan..Diğerleride en kısa zmanda gelir inş..

yorumlara falan yazdım cevap verme tenezülünde bile bulunmadılar..kazandığım yerin ismini buliyimde tekrar hatırlatayım bakalm ne dicekler

canım ben elbiseyi lilabella yanılmıyorsam o butik ten aldım ,15 tl ye o elbise çok iyi,kumaşı kesimi vs ama şans işi hiç belli olmaz..
tşk ederim sende iyi günlerde sağlıkla kullan canım

yorumlara falan yazdım cevap verme tenezülünde bile bulunmadılar..kazandığım yerin ismini buliyimde tekrar hatırlatayım bakalm ne dicekler

hatırlat tabiii,genelde gönderimler geç oluyormuş ama senin bayağı geçmiş,üst üste yaz söyle hep,ayıp yaptıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…