Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Molu
“Gerçek Sevgi Bir Ömür Boyu Sürer!” diyorsanız, en sevdiklerinize bizimle küçük bir e-hediye hazırlayıp gönderin. Hem sevdiklerinizin kalbini yeniden fethedin, hem de çift kişilik romantik bir akşam yemeği kazanma şansı yakalayın! Facebook'ta Gerçek Sevgi Bir Ömür Boyu Sürer | Facebook

yemek istanbul için geçerliymiş kızlar

Son düzenleme:
yaaa kızlar hani limangoya yeni yelikte 20 tl veren bilink vardıya onun süresi bitti sanırım dimi
benm çeklerim bittide
bu arada limangoda usb flash bellekler çok uygun fiyatla heleki çekiniz varsa değmesinler keyfinize

kızlar şu ferroliden sticker kazananlar geldimi stickerleriniz. kaç aydır takipteyim ilk defa bişey kazandım demiştim oda gelmiyor

teşekkr ederim cvp için bulabilirsem bişey alayım

faydalı bırsey degıl orasını bılıyorumda böyle fena seylerde hic duymamıstım

böcek en hafifiymiş uzmanlar neler söylüyo.hele Ekrem Şamcı onunla iyi tuvalet temizlenir dedi

öyle saçma sapan şeylere inanmayın kızlar. eşim fabrikasında çalıştı. meyan kökünden yapılıyor cola rahat olun.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=291922857539847&set=a.249809105084556.58472.247322485333218&type=1&theater

Sürpriz Hediye Kampanyamız Başladı.

Kampanya Kuralları:

1. Bu haberi herkese açık olarak profilinizde paylaşınız. Sadece bu sayfadaki "Paylaş" butonu ile yapılan paylaşımlar kabul edilecektir.

2. Akll Alveri | anta Modelleri, Earp, Armine Earp, Aker Earp, Armine, Aker sitemizde satılmakta olan en beğendiğiniz "5 adet çanta markasının ismini" bu haberin altına yorum olarak yazınız. Arkadaşlarınızın paylaşımlarına yazdığınız yorumlar kabul edilmeyecektir.

Yorum sahipleri arasında yapılacak çekiliş sonucu kazanan kişiye sitemizde satılmakta olan istediği bir "Karaca İpek Eşarp" hediye edilecektir. Kampanyamız 09/03/2012 Cuma günü saat 17:00'da sona erecektir.

İyi eğlenceler...

Mart Hediye Sal kampanyamız devam ediyor.;
5 kardesimize sal hediye ediyoruz. Kampanyaya katilmak icin için yapmanız gereken şey çok basit.
1- Sefamerve'yi Facebook'ta beğeniniz,herhangi bir sefamerve resmini profilinizde paylasiniz. Kazananlar bu gece 23:59 da aciklanacak
https://www.facebook.com/SefaMervecom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…