nerede oldu cek takas muhabbeti ben göremedim
sadece takas muhbbetlerine laf edilmedi cnm..herkes işine geldiği gibi.kendinde olmayınca sinir oluyo insan demekki...
çek arayanda oldu burda..ona niye laf denmedi de bi arkadaş aldığını beğenmediğini söyleyince 50 tane laf yedi...
ay sanki hediye kazananlar burdan birine hediye edio da bize laf atıolar cok komik yaaa ne diye vericem hediye tanımadıgım etmedigim insana ananma babama bacıma vermek varken hey allahım ya siz bizim vermedigimizi nerden biliosunuzda konusuosunuz belki ben hiçbirini harcamadan dagıtıyorum eşime dostuma RESMEN GÜNAHIMIZA GİRİYORSUNUZ bu aksam 12deee yine kazanıcaz inşallah hızlı olan kazansıııııııııııııııııııııııın allah yardım ederrrrrrrr ben kendi adıma hep veren el oldum inşallah bunu yazan arkadasta veren eldir
valla ben kimseye karşılıklı bişey vermedim bugüne kadar. kazandığım bikaç şeyi bu topikte hiç tanımadığım insanlara verdim. kazan canım sana kazanma diyen yok. ama madem kazanıyorsunuz yok 5.ye kazandım 10.ya kazandım diye ağzınızı sulandırıp anlatmayın benim demek istediğim bu. sonuçta burası bir paylaşım topiği, isteyen kazandığı birşeyleri tanımadığı ama birbirinden sebeplenerek birşeyler kazandığı insanlara da verebilir. illaki ailenden olması şart mı?? bu senin direk vicdanına kalmış birşey. sonuçta belki sen o kampanyayı duymayacaktın ama burdaki paylaşım yapan bi arkadaşının yüzünden kazanıyorsun, bunu gözardı etme bence!. ama eğer ki burada tanımıyorum insanları falan diyorsan ne işin var tanımadığın insanların bulunduğu yerde o zaman?? sana HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL LALA LALA LALALALA diye son sözümü söylüyorum. Başarılar.....
sendemi bende 27 martta kazanmıştım mesaj attım çekler gönderilmeye devam ediyor diye ama ses yok umudumu kestim artık
şimdi duydum;izmir de 5 büyüklüğünde deprem olmuş..
allah korusun hepimizi..
saglam salladı :26::18:
Knorr Şefleri ile Anadolu Lezzetlerine yolculuk başlıyor! Yedi bölge için hazırlanan soruları yanıtla, ustalığını konuştur, çekiliş hakkı kazan. Muhteşem hediyeleri kazanma şansı yakala! https://apps.facebook.com/anadolulezzetleri/
kızlar selam
memleketten annemler geldi bu ara pek bakamıyorum öyle bakıp çıkıyorum...
morhipo da 10 tl vermiş bana 2 günü varmış isteyene verebilirim ben bakamayacağım :26::26::26:
şimdi duydum;izmir de 5 büyüklüğünde deprem olmuş..
allah korusun hepimizi..
merhaba kızlar markafoni cekı ıcın bısı ogrenmek ıstıyorum.gece 12 de anketi doldurdugumuzda eger cıkarsa 25 tl alt limiti varmı onu ogrennek istiyorum.herkese bol sans:)
yok cnm kargoyuda dahil edebiliosun 25.1tl tutması yeter kargo dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?