Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende dun aksam uzeri 0850 ıle baslayan numaradan arandım acmadım tabı.

Arkadaşlar +90850 bu tamamen Türkiyeye özgü bir alan kodu. Wirefon kullanan Türk Telekom tarafından abonelere tahsis edilen yeni alan kodu 0850.Firmalar artık bu numaraları kullanıyor endişelenecek birşey yok yani. Belkide kazandığınız birşey için arıyor olabilirler. Ama bunun dışında farklı alan kodlarıyla arayan olursa sakın açmayın büyük ihtimalle dolandırıcılıktır.

kızlar farkettınızmı nılmıyorum ama palmolive kazananlar 4 gundur gül isimle baslıyor.alfabetıkmı secıyo ne

kızlar ben hiç birşey kazanamıyorum, ders çalısmam lazım ama salak gibi durmadan kampanya takipdeyim
isyannnnnnnnnnnnnnn:95::111:

ülker çikolatalı gofretten annem kazanmış.hiç ipucu kullanmadan yapmıştım.onun etkisi var mıdır bilmiyorum.Bir de serbest çıtırdat uygulamasını mutlaka yapıp paylaşın bir çekiliş hakkı daha ekleniyor bunu yapınca

dettol kaçta başlıyor birazdab başlicak demişler ama onların birazı bi kaç saati bulur zannımca

bebeler uyanmadan katılmam lazım

dün akşam dettolün admini benim e posta adresimi istedi tekrar ama ses yok
püff isim benzerliği olursa cok üzülürüm

27 cnm..Aminn..Allah bebişine ömür versin

Flormarda yokum.Zaten hiç olmadım kiii
Ülker çikolatalı gofretin yarışması kadar sinir bi yarışma yok

Marhabalar bu arada

selam kızlar
işlerimi bitirdim
malum çalışan hanım olunca
haftasonu iş günü
dünden başlayıp okuyup hemen geliyorum :)
bu arada migrostan aradılar
moneyclup a yüklemişler 3.99 Lira yı.
Hayatsu alamadığınız için dedi adam
siz de moneye bir bakın
belki size de yüklenmiştir.

Kızlar çift kişilik 2 şer tane motosiklet gösterisi kazanmıştım.Kardeşim gitmeyecekmiş..Gidecek olan varsa verebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…