Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

açılmıyor..neyse ki arkadaş vermiş yukarda

neyse artık bu carlotta, attım kafadan tabii.

Son düzenleme:
bende facede herkez bunca oyu nerden buluyo diyodum megerse herşey karşılıklıymışkazanıcmdan degil oy verirmisn diye msj atıyom hemen link yapıştırıp yollanıyo sende bana..baya eglenceli...

oy veren birinede kadınlar kulubunde varmısın yazdım... link verirsen oy veririm yazmışş

heyya mola heyya mola hele şükür şeytanın bacağı kırıldı çok ağlamışdım biliyorsunuz çöldeki bedevi ben diyerekden bir bakdım durudan gurme sabunum bir paket , bir paketdede doluca plaj havlusu ve. plaj çantası geldi kargoyla tşkler kk ya tşkler promosyonları duyuranlara

Son düzenleme:
bügünü kayıtlara geçmem lazım kızlaaaarrr notebook sehpasıda kazanmışım bugün ben yahuuu varmı başka kazanan yıldız fallarından bana mail atmışlar kazandınız diyee. e.ne.e.e. ben çok sevindirik oldum uyuyamıcam şimdi

ya kızlar bu marka bebenın sayfasını begendıgımızde
10 tl ındırım verıor yha
onun herhangı bır lımıtı varmı 50 100 tl lık alısvers yaptıgın zamn falanmı yanı

hayırlı olsun cnm... nereden kazanmıştın bi link versen bizde baksak bi ihtimal bize de bişiy çıkmıştır belki :)))

Mekanist'ten 500TL'lik yemek çeki hediye

Çekilişe katılmak çok kolay! Hemen Başvur butonuna tıkladıktan sonra sistem sizi ne yapmanız gerektiği ile ilgili olarak yönlendirecek.
İki tip katılımcı bulunmakta;
1) Bugüne kadar hiç yorum yazmamış üyelerimiz ya da üye olmak isteyen kişiler kampanya süresi boyunca favori herhangi bir mekana 1 yorum yazarak katılabilirler.
2) Daha önceden yorum yazmış üyeler ise çekilişe katılmak içim 3 arkadaşını Mekanist’e üye yapmalıdır.

Yukarıdaki şartları yerine getirmiş olan katılımcılar arasından bir talihli istediği şehirde, istediği restoranda, istediği üç arkadaşı ile beraber kullanabileceği, 500TL değerinde 4 kişilik yemek çeki kazanacaktır.

http://www.mekanist.net/kampanya/hesaplarmekanistten

%100 yerli üretim olan organik zuzucan bebek hediye (4 - 22 Temmuz)

Sigara dahi kullanmayan hanımlarının el emekleri ile yaptıkları zuzucan bebeklerden birini kazanmak ister misiniz?
Öyleyse — Zuzucan sitesi ile oraklaşa düzenlediğimiz kampanya tam size göre. Aşağıdaki işlemlerden herbiri size bir çekiliş hakkı kazandırıyor. İşlemlerden en az bir tanesini gerçekleştirerek blog adresinizi / facebook veya twitter kullanıcı adınızı zuzucan@................... adresine gönderin çekilişe katılın.
* Radikal gazetesinde zuzucan ile ilgili yayınlanan aşağıdaki haberi blogunda paylaşmak (1 çekiliş hakkı)
Radikal / Evimizin yeni neşesi Yeşilsever ailesi / Hayat / EVRİM SÜMER
* http://www..................../zuzucan/160498490677805 adresindeki Zuzucan Facebook sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* Zuzucan Facebook sayfasına en az 20 arkadaşını davet etmek (1 çekiliş hakkı)
* Twitter hesabında — Zuzucan adresini paylaşmak (1 çekiliş hakkı)
* Blogunda kampanya bitimine kadar logolu link vermek (3 çekiliş hakkı)

Bütün katılımcıların elde ettiği toplam kazandığı çekiliş hakkı sayısı
1-500 arasında olursa 1 kişiye,
500-750 arasında olursa 2 kişiye,
750-100 arasında olursa 3 kişiye,
1000-1250 arasında olursa 4 kişiye,
1250'nin üzerinde olursa 5 kişiye el yapımı Toprak Bebek hediye.

Arkadaşlarınıza kampanyamızı önererek daha çok kişiye hediye vermemizi sağlayabilir, şansınızı arttırabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 22 Temmuz 2011

ayrıyeten o sayfanın altındada yazdığı gibi direk maille ulaşıyorlar size ben 3.cü olmuşum mesela LENA'cım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…