Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar kazana kazana 4 aydır bi molfix kazanabildim annem adına. o da 5 para etmez bir hediye gelmş ama neyse hediye diyoruz işte çünkü çok kişi kazanmş sanırım ondan biraz bu kişi başına düşen hediye miktarı ama ben çok kişi kazansın az ya da küçük hediye olsun ama çoğu kişi kazanabilsin taraftarıyım bir ton kişi içinden bazen 1-2 kişi kazanacağı zmn çok kötü insan umutsuzluğa kapılıyor. molfix hızlı gelmiş kargosu içindekilerden bahsedeyim.1 adet çiçekli kolyemsi ama basit bşy çocuklar için, bir de çıngırağa benzer bşy vardı 20li selpak mendil 1 adet de bez bu kadar hepsi görünce şaşırmadım değil hani numune yerine geçebilck şeyler bunlar bu numune konusunda hero baby'i kutluyorum sadece en cömert o yarışma yapsa onları verse yeridir yani daha fazla ürün var içinde ve daha çok işe yarar şeyler var bilginize.
bir de durunun oyununda o kdr puanı nasl yapıyorsnz bnm net kotalı hep aşıyorum duruyla da ilgilemiyorum hiç o nedenle

Son düzenleme:
Seçenekler

Classımız Vizyonumuzdur

ayakkabibizdenalinir.com ile tam 8 kişiye ayakkabı hediyemiz aşağıdaki resimden istediklerini seçebilecekler

Şartlarımız

Firmamızın sayfasını beğenmeniz ve herkese açık bir şekilde paylaşmanız

https://www.facebook.com/Ayakkabibizdenalinircom

Firmamızın Web sitesine girerek Facebook ile bağlan butonuyla siteye bağlanmanız

Ayakkabı Bizden Alınır | Bayan Ayakkabı | Bayan Ayakkabı Modelleri | Ayakkabı Modelleri | En Güzel Bayan Ayakkabı Modelleri | En Şık Bayan Ayakkabı Modelleri | Bu Ayakkabı Kaçmaz | Bu Ayakkabılar Kaçmaz

Sayfamı beğenmeniz ve kampanya duyurusunu herkese açık olarak paylaşmanız ve katıldığınıza dair yorum bırakmanız

Blogum dan katılmak isteyenler için linkim
Classımız Vizyonumuzdur: ayakkabibizdenalinir.com ile tam 8 kişiye ayakkabı hediyemiz

Son Katılım 15 Şubattır

Kargo kazanan kişiye aittir sabit 6 TL dir

Bol şans

ben durudan kazanmıştım... dün geldi...
şimdi de eşimin faceden 94.000 yaptım,inş olmuştur...
hızlı olcanız biraz da şans işi kızlar,ard arda düşüo bazen,o zaman puan tavan yapıo

durudan kazanmak isteyen olursa,oynayabilirim..

iyi geceler kızlar blogumdaki hediye etkinlikleri için son 4 gün katılmayan varsa katılın
4 paket kurabiye sevgililer gününe özel,bir de barak altlıgı seti hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…