Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yörsan

Yarışmamızın Konusu: Sayfaya 30 Kişi Getiren 2. Yarışmayı Kazanır bu yarışmada bi sorun var galiba https://www.facebook.com/Yorsan38?ref=ts&fref=ts
he he çoluk çocuk bunlar ya sayfayı açtım zaten bi baktım anladım safın tekinin hazırladığını :))))))))) az sonra yarışma yapcam yok şimdi yarışma başlıyo tamammı yok şimdi gerçek yarışma başlıcak birazdan başlıyo şimdi başladı saçma sapan yazılar yav :)))))))))))))) he he he çok güldüm okudukça
kızlar iyi akşamlar milletde bilerek yapıyorum sanar belki ama inan burdakiler çok şanslı,kurabiye çekilişimin birinden berenzena kazandı tebrik ederim..dün nurcan bugün berenzena ,benim bloguda kuruttunuz valla :)))

he he he olsun kız yabancıya gitmiyo işte :)))))))))))

beren zena tebrikler canım çok kazanmak istediğim hediyelerdendir burdakiler bilir şeker hamuru hastasıyım hadi kocacığına sevgililer gününde kurabiyeleri koyar kendi ellerimle yaptım dersin :)

gitti gidiyora üye oldum belkim bana da bişeyler verir diye, ama yok
dedim ben kadınlarklubundeki sansız kızım Allahını seversen banada ver bişeler amaaaa
kazanan arkadaslar cok güzel seyler var alın bişeler hemencecik

Son düzenleme:
https://apps.facebook.com/sevginleucur/

Yarışma süresince uygulamada, katılımcılar Jetgenç Facebook sayfasındaki “Sevginle Uçur” sekmesine girecekler, uygulamaya başlayarak tasarım sayfasında katılımcılara sunulan ikon, arka fon, uçak modeli ve slogan seçimleri ile sevgilerini en iyi ifade edecekleri tasarımlarını oluşturacaklardır. “Sevginle Uçur!” Uygulaması sonunda jüri üyeleri tarafından seçilen tasarım sahibi ve sevgilisi Anadolu Jet markasının uçuş gerçekleştirdiği noktalardan birine talep edilen uçuşta yer olması halinde çift kişilik gidiş-dönüş bilet sahibi olacaklardır. Talep edilen tarih ve parkurda yer olmaması halinde müşteri memnuniyeti adına markamız ile irtibat kurulması durumunda yardımcı olunacaktır. (Kıbrıs ve Ortak Uçuşlar hariç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…