bende oyunları çok severim..bebişler olmadan önce vakit bunlarla geçiyordu..şuan hiç vakit yok..zaten boş vakitlerde tek yaptığım şey kampanya artık
ama tabu yu ne zamandır almayı düşünüyordum,o çıksaydı güzel olurdu ama bunada şükür
bu arada club okey e ne yaptınız.ben şuan 2 de 2 gidiyorum..gece yarısına 1 dakka kala ilk rötarı buldum (son hakkımda atmasyon ile) şimdi zirveyi soruyor onuda buldum..taktiği söyliyim dicem ama burda yazışanların dışındakilere kopiş vermek istemiyorumdileyene özelden cevap veririm (yazan grup)..
hediyesi çok güzel bir önceki yarışmasındanda aşk saati kazanmıştım..bebşlerimin ismini yazdırdıydım.çok beğendim..buda aynalılardan favorim
Ben sayfayı beğenemedim ki. Şimdi beğensem öğrenciler sapıtttı derler bana. Oynayamayacaım ben onu.
Kızlar bebeğimizin resmini yolladığımız bir yarışma vardı hürriyetaile miydi? Unuttum neresi olduğunu geçmişte de bulamadım çok geride mi kaldı acaba? Neresiydi hatırlayan var mı acaba?
Kızlar bebeğimizin resmini yolladığımız bir yarışma vardı hürriyetaile miydi? Unuttum neresi olduğunu geçmişte de bulamadım çok geride mi kaldı acaba? Neresiydi hatırlayan var mı acaba?
kızlar evine yakın cinemaksimum sineması olan ve tek kişilik bileti 30 una kadar kullanacak olan varsa tek kişilik sinema kodum var verebilirim ?
ben isteriimm :)
Bugün kargocular çalışıyomu
çalışıyorNescafelerim geldii :))
çalışıyorNescafelerim geldii :))
kızlar evine yakın cinemaksimum sineması olan ve tek kişilik bileti 30 una kadar kullanacak olan varsa tek kişilik sinema kodum var verebilirim ?
Yurtiçi arabası geldi amaa bize bişe getirmedii :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?