Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ben sayfayı beğenemedim ki. Şimdi beğensem öğrenciler sapıtttı derler bana. Oynayamayacaım ben onu.

Kızlar bebeğimizin resmini yolladığımız bir yarışma vardı hürriyetaile miydi? Unuttum neresi olduğunu geçmişte de bulamadım çok geride mi kaldı acaba? Neresiydi hatırlayan var mı acaba?

Ben sayfayı beğenemedim ki. Şimdi beğensem öğrenciler sapıtttı derler bana. Oynayamayacaım ben onu.

canım eşininkinden gir o zman..

açıkcası bende beğenili ve paylaşmalı vee ve böyle özel markaların yarışmalarına kendi hesabımdan katılmıyorum..

Kızlar bebeğimizin resmini yolladığımız bir yarışma vardı hürriyetaile miydi? Unuttum neresi olduğunu geçmişte de bulamadım çok geride mi kaldı acaba? Neresiydi hatırlayan var mı acaba?

hürriyet aile,unihijyen ailesi vardı resim alan.sonuc acıklanmadı galiba

canım farklı zamanlarda bebeğinizin gülerken çekilen resimleri yollanan yarışma uni hijyen birde https://www.facebook.com/GoldenGoatTurkiye?fref=ts vardı benim bildiğim salıncakta çekilmiş resimleri yollanıyordu bu yarışma sonuçlandı uni hijyende 24 de açıklanacak.ben ilkine gönderdim..ikincisine katılmadım.iyi geceler herkese bol şanslar..

kızlar evine yakın cinemaksimum sineması olan ve tek kişilik bileti 30 una kadar kullanacak olan varsa tek kişilik sinema kodum var verebilirim ?

@dorecorap
23 Nisan mesajınızı #çocuklargeleceğimizdir hashtagini ve @dorecorap hesabını da ekleyerek tweetlemek.
Kampanyaya katılan ilk 500 tweetten her 50'inci tweet sahibini favori Dore Çorap'ı bekliyor.

şimdi yurtiçi kargo geldi,hemen sizlerle paylaşmak istedim..kırmızı nescafe kupamız ve içinde 5 adet sütlü köpüklü nescafe,sevindim:))

arkadaşlar,
bizim markette hürriyet bitmiş..ancak çarşıya inmem lazım almak için..bugün yarışma sonuçları belli olacaktı..oğlum kompozisyon dalında yarışmaya katılmıştı..hürriyet alan bir arkadaşım varsa,o dalda 3 kişi kimler ödül almış isimlerini yazabilir mi acaba? karikatür,resim ve kompozisyon dalı vardı..bizimki kompozisyon..şimdiden teşekkür ediyorum..Hürriyet gazetesinin 23 Nisan özel ekinde yayınlanacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…