Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

burdan bir arkadaş mp3 player ve bir sürü hediyeyi aynı anda almıştı o nasıl aldı peki
ya ben şimdi çok sinirlendim o kadar kapak topladım yani stoklar öyle kafalarına estiği saatte demi yenileniyor ben 24 saat coca cola sayfasınımı takip etcem burda arkadaşlar biri yazsın lütfen stoklar genelde hangi günler hangi saatlerde yenileniyor ya

o kişi bendim benden bahsettin sanırımda benim aldığımda ilk gündü millet bilmiyordu şimdi talep fazla herkes pc başında bekliyor.Bende o gün tesadüfen görüp almıştım öncedende yüklü puanım vardı hepsini aldım

Geçtiğimiz pazartesi saat onda bende şu digital çerçeveden aldım hemde telefondan girip kampanyayı öğrenen kişi artınca almak zorlaşıyor

25 mesaj sınırını doldurmaya çalışıyorum ozur dilerim

iyi geceler kızlar bende tatildeydim yeni geldim dinlendim iyi oldu bu arada kazanan arkadaşları tbr ederim tatilde pek nete giremedim , ducros ve detanlarım geldi maggi den ses yok klasik cvp dağıtımlarımız devam ediyor kazançlı bir hafta olsun

Detana eskiden girip cevap verebiliyordum.ama artik nefense dogru cevap verdiniz tebrikler dedikten sonra bir kez katilabilirsoniz diye uyari veriyor.ama inanin daha ilk girisimde boyle yaziyor. Soorunu anlamadim gitti.hicte kazanamadim zaten bunun yuzune..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…