Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

23.09.2011 -30.09.2011 tarihleri arasında başvuru yapan üyelerimiz Brillant'tan Masa Örtüsü Hediye kazanmıştır.

1- Burcu Balaban
2- Serpil Balcı-Edirne
3- Aygül Sunar-İzmir

haberim bile yoktuu
kargo gelince az önce,şaşırdım
meğersem kazanmışım :1:

birllantın sitesindeki forumumu doldurmuştun?

17 Ekim Pazartesi günü saat 16:00`da facebook üzerinden gerçekleştirdiğimiz ödüllü yarışmada MAC Matchmaster Fondöten kazananlar tam liste:

1. Butik Oprah

2. Melisa Uryan

3. Nilgün Ger

4. Arzu Akdağ

5. Tuğba Suyabatmaz

6. Seher Yıldız

7.Gönül Hasanusta

8. Birsen Aydın Akbaba

9. Şeyda Gökçe

10. Şule AktaŞ

11. Gmze Akncgl

12. Şeyma Duvarcı

13. Eda Ersühel

14. Emine Şen

15. Buket Filiz

16. Yeliz Yılmaz

17. Gülümser Demirtas

18.Ayşegül Cinkılıç

19. Hande Değirmenci

20.Tuğba Kuzey

21. Özlem ÖzTürk

22. Gülsüm Donduran

23.Evrim Incesu

24. Hatice Kübra Balca Kaya

25.Fatos Duru Aktas

26. Yegane Aka

27. Siddika Yalçinkaya

28. Gul Okten

29. Zeynep Efe

30. Adile Kul

* Kazananlar sorunun cevabında da olduğu gibi İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir şehirlerindeki MAC mağazalarından kimlikleriyle birlikte tenlerine uygun olan Matchmaker fondöteni deneyerek alabilir. Farklı şehirlerde yaşayan kazananlarımızın ise en geç 10 gün içinde trendus@mdg.com.tr adresinden bizimle iletişime geçmesi gerekmektedir.

Royce Energy Drink
Kampanya No.6 Kazananlar Talihliler :

Güçlü Yaman, Ali Emre Saraç, İbrahim Ertekin, Kübra Kaya, Lütfü Ayazoğlu, Hande Şen, Tuğba Kuzey, Hande Güler, Yiğit Cenk Balcı, Nazan İmzalı.

Tebrikler :)

Katılan herkese teşekkürler.

ben 4. kampanya kazananıydım, hala gelmedi:5:

nesfit tayland seyehati kazanan açıklandı.. Fatmanur Acar..
kızlar sürekli nesfitin sayfasına,gitmek istiyorum falan yazan Gizem kendik bizden biri mi? ona çıkmamışta:1:
Gizem Kendik benim tatlıgaci beni Taylanda götürür müsün :1::1::1:
aynen yok kazanamadım yok bana da çıkmadı dıye üzülmeyin bi makıneye attım kı ne ımza kaldı ne de başka bişey üstelik biscolata yazısı da rengini atmış haa bı de üzerinde yağ lekesi bile çıkmadı o kadar kalitesiz bir kumaştan yapılma yani
kaç haftadır carlos carlos diye boşuna üzülüyorum desene :1:
bugün gelen kargolarım:27:

brillant masa örtüsü (çeyizime :1:)
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkılaştırıcı set (içinde hap varmış
kullanmam ben onu:20:)
limango kuponumla bedavaya gelen givenchy ojem:21: bu da hediye sayılır :1:
Eki Görüntüle 275543 Eki Görüntüle 275544 Eki Görüntüle 275545

çok güzeller güle güle kullan :16: baby03 gibi üfff püfff istiyorum :1:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdan form seti geldi.Ülkerden yine hesap makineleri evde 30 yakın makine oldu

veee arkodan kırmızı milli takım forması eşime kazanmışımm :D:D:D:D

17 Ekim Pazartesi günü saat 16:00`da facebook üzerinden gerçekleştirdiğimiz ödüllü yarışmada MAC Matchmaster Fondöten kazananlar tam liste:

1. Butik Oprah

2. Melisa Uryan

3. Nilgün Ger

4. Arzu Akdağ

5. Tuğba Suyabatmaz

6. Seher Yıldız

7.Gönül Hasanusta

8. Birsen Aydın Akbaba

9. Şeyda Gökçe

10. Şule AktaŞ

11. Gmze Akncgl

12. Şeyma Duvarcı

13. Eda Ersühel

14. Emine Şen

15. Buket Filiz

16. Yeliz Yılmaz

17. Gülümser Demirtas

18.Ayşegül Cinkılıç

19. Hande Değirmenci

20.Tuğba Kuzey

21. Özlem ÖzTürk

22. Gülsüm Donduran

23.Evrim Incesu

24. Hatice Kübra Balca Kaya

25.Fatos Duru Aktas

26. Yegane Aka

27. Siddika Yalçinkaya

28. Gul Okten

29. Zeynep Efe

30. Adile Kul

* Kazananlar sorunun cevabında da olduğu gibi İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir şehirlerindeki MAC mağazalarından kimlikleriyle birlikte tenlerine uygun olan Matchmaker fondöteni deneyerek alabilir. Farklı şehirlerde yaşayan kazananlarımızın ise en geç 10 gün içinde trendus@mdg.com.tr adresinden bizimle iletişime geçmesi gerekmektedir.

ya bu yeliz yilmaz aramizdan birimi?? ne kadar balli yaa, nerdeyse kazananlar listelerinin hepsinde adi geciyor

Kickers Türkiye
Yarışmamız Başlıyor...

Katılmak için;
- Facebook sayfamızı beğenmeniz
- Birazdan sayfamıza yükleyeceğimiz Kickers tanıtım gönderimizi facebook sayfanızda veya Blogunuzda paylaşmanız
- Paylaştığınız linkide facebook sayfamızda belirtmeniz yeterlidir.

Hediyemiz;
2 Kişiye birer adet Kickers çocuk ayakkabısı vereceğiz.

Yarışmamız 24 Ekim günü öğlen 12.00 de bitecektir.

böyle bir şey buldum arkadaşlar...

Aslahizkesme Blade
Blade ile asla hız kesmeden Yarışa Var Mısın? Blade’den heyecanlı ve bol ödüllü yepyeni bir araba yarışı oyunu; "Yarışa Var Mısın?"

Blade (@Aslahizkesme) Twitter'da

Blade Eau De Toilette | Facebook

17 Ekim-01 Aralık tarihleri arasında toplam 45 gün sürecek olan "Yarışa Var Mısın" oyununda; arabanı seç, oynamaya başla hediyeleri kazan.

Fırat Plastik
Şifreyi bul, ödülü kap! Twitter üzerinden düzenleyeceğimiz şifre bulmaca oyunu için bizi takip ediniz. Winhouse sitemize yerleştireceğimiz şifreyi bulup bize “tweet” gönderen ilk kişi Vakko’dan kravat kazanacaktır. Yarışma her an başlayabilir. Bizi daha sıkı takip edin!
Fırat Plastik | Facebook

Merhaba Mammamia takipçileri; havalar soğudu kışlıkların zamanı geldi. Bizden küçük bir tavsiye; yazlık ayakkabılarınızı dolaba kaldırmadan önce bir daha düşünün Çok yakında kampanyamız sizlerle olacak.
Mammamia | Facebook

Yeni projemize isim seçmemize yardımcı olun, Asus bilgisayarı siz kazanın. Katılmak için tıklayın :
NorthernLAND Construction - Çekilişimize Katılın | Facebook

Kingston ödül yağmuru tam gaz sürüyor!
Geveze 1 kişiye Kingston 128GB SSD veriyor.
Bu hafta ki yarışmanın konusu cümle tamamlamaca… Aşağıda ki cümleyi tamamlayın 128GB SSD’yi kapın.
KINGSTON SSD O KADAR SESSİZ Kİ ______________.

Yarışmaya katılabilmek için sayfamızı beğen/like et, solda yer alan Geveze ikonuna tıkla, kod numaranı al, GEVEZE Facebook sayfasında cümleyi tamamla.
Kod numaranı yazmayı unutma. Kod almak için adres aşağıda.
Kingston Türkiye - GEVEZE | Facebook

Merhaba arkadaşlar,

Daha yeni olamam rağmen site içinde gezerken geçen gün aldığım ücretsiz numuneye istinaden varmı yokmu diye araştırıken bulduğum bir bölüm ve bende paylaşmak istiyorum. 3 gün önce arkadaşımın aracılığıyla haberdar olduğum siteye numune için talepte bulundum ve firma sattıkları ürünlerin bir sürü numuneyi koymuş pakete göndermişler. Dün geldi ptt kargo ile gönderiyorlar karşı ödemeli geliyor 3 lira 60 kuruş ödedim ve gönderdiler. hatta yanında birde alışveriş yaparsam kullanmam için indiirm çekide göndermişler. siparişi verdim benim eller için kreme girdim yüzde 10 indirim kuponuyla beraber bekliyorum gelmesini :)))

Bu arada sitenin adresini vermeyi unutmuşum Dermoda Dermokozmetik diye geçiyor dermoda.com ana sayfada hemen göreceksiniz altta ücretsiz numune isteyin diye.

Cornetto Türkiye
Yine yaptık yapacağımızı! Ödül dağıtan yarışmamız "Cornetto Bil Bakalım Kim?" yayında!
Cornetto Türkiye - Bil Bakalim Kim? | Facebook

hediye kazananları tebrik ederim..
bende 2 adet fairy,1 paket kurabiye,1 nuk banyo süngeri,dorıtos akedemi şeysi,maggi makarna harçları beklemedeyimmm

Yağmurlu havada yapılacaklar listesi çıkartıyoruz. Senin listende neler var ?
Cevap verenler arasından çekilişle 5 kişiye T.box Şemsiye hediye. Acele edin, yarın sabah 11:00'a kadar yorumunuzu yazmayı unutmayın.( Paylaşım yapmayı unutma süprizleri yakala !)

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Gizem Kendik benim tatlıgaci beni Taylanda götürür müsün :1::1::1:

kaç haftadır carlos carlos diye boşuna üzülüyorum desene :1:

çok güzeller güle güle kullan :16: baby03 gibi üfff püfff istiyorum :1:

Deme kızzz..sen misin o kendik....:9::9:ay nasıl havasını aldı.:23:.
az daha baygınlık gelecekti bana nesfit sayfasında..
kolonicek paraladılar kendilerini tayland diye diye..:27::27:

kıyamadığımdan carlosun önlüğünü kullanamıyorum, çekmecede duruyor öylece
arada alıp seviyorum:48:, geri koyuyorum önlüğü..:52::52:

Back
X