Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bedava.Com
Daniel Klein Kampanyası Kazananları Belli Oldu,
Bayan Saati Kazanan Şanslı Üyelerimiz;
1-Suzan Doğan
2-Sibel Uçar
3-Esra Kurt
4-Vildan Yanmaz
5-Gülfem Birinci

Erkek Saati Kazanan Şanslı Üyelerimiz;
1-İbrahim Sümer
2-Batuhan Karaca
3-Ruken Erdemoğlu
4-Ahmet Aydın Hgk
5-Kara Kml

Kazanan üyelerimizin adres ve telefon bilgilerini info@bedava.com adresine "Daniel Klein" konu başlığı ile iletmeleri, ya da 0 212 279 25 55 numaralı telefona bilgi vermelerini rica ederiz. — Duvar Fotoğrafları

ToyzzShop
20 Aralık tarihli yarışmamız başlıyor!

Bugünün sorusu : "Arabalar 2 filminde F1 yarışçısı olan resimdeki karakterin tam adı nedir?"
Sorunun yanıtını konu kısmına cevabı yazarak yarisma@toyzzshop.com adresine gönderen 25. ve 250. Ve 450. kişiye Toyzz Shop'tan resimdeki 25 cm. uzunluğundaki pelüş araba hediye.

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.

Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

bontede bu hafta 500.000'i geçik puan yapmıştım ama maalesef bir kazanan tekrar kazanamıyormuş o kadar aldatma varki oyunun girişinde 3 hafta bu listede olcaksınız falan yazıyordu bende farklı facelerden oynardım neticede emeğimle kazanıyorum sağolsun bunu bilen arkadaşlar facemde mutlaka vardır ama beni uyarmadılar bende sabaha kadar uyumadımda 500.000'i geçtim artık bende uyarmıcam :43:
bir defa kazanmışsınız daha niye ağlıyorsunuz ki :)
kazanamayanlar kazansın biraz da :)

apikoğlunda 12 hamle de buldum..:D
affrim sana :nazar:

ToyzzShop
20 Aralık tarihli yarışmamız başlıyor!

Bugünün sorusu : "Arabalar 2 filminde F1 yarışçısı olan resimdeki karakterin tam adı nedir?"
Sorunun yanıtını konu kısmına cevabı yazarak yarisma@toyzzshop.com adresine gönderen 25. ve 250. Ve 450. kişiye Toyzz Shop'tan resimdeki 25 cm. uzunluğundaki pelüş araba hediye.

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.

Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

Francesco Bernoulli diye buldum:emir_bebek:

SüperCan kendi fotoğrafını paylaştı.

Duvar Fotoğrafları
Transformers maskelerinden biri senin olsun!
İstediğin maskeyi seç, sorduğumuz soruyu ttcocuk.com sitesinde bulacağın ipucu ile doğru cevapla, seçtiğin maskeyi kazanma şansını yakala! Yarışmaya başlamak için hemen tıkla, SüperCan - Maskeli Kahramanlar | Facebook

SüperCan kendi fotoğrafını paylaştı.

Duvar Fotoğrafları
Transformers maskelerinden biri senin olsun!
İstediğin maskeyi seç, sorduğumuz soruyu ttcocuk.com sitesinde bulacağın ipucu ile doğru cevapla, seçtiğin maskeyi kazanma şansını yakala! Yarışmaya başlamak için hemen tıkla, SüperCan - Maskeli Kahramanlar | Facebook

Back
X