Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Megan uçtu kızlar![]()
Kım aldıkı adını da yayınlamadılar aman ben zaten hıcbır zaman sıra alamamıstım
metin yildiz adinda biri kazanmis, ben bugun sira bile alamadim![]()
gunaydin canimgünaydın kızlar canım bu sakın bkm nutfak oyuncusu metin yıldız olmasın sabah sabah enerjimiz bol olsun inşallah![]()
![]()
![]()
:118:
bir defa kazanmışsınız daha niye ağlıyorsunuz ki :)bontede bu hafta 500.000'i geçik puan yapmıştım ama maalesef bir kazanan tekrar kazanamıyormuş o kadar aldatma varki oyunun girişinde 3 hafta bu listede olcaksınız falan yazıyordu bende farklı facelerden oynardım neticede emeğimle kazanıyorum sağolsun bunu bilen arkadaşlar facemde mutlaka vardır ama beni uyarmadılar bende sabaha kadar uyumadımda 500.000'i geçtim artık bende uyarmıcam![]()
affrim sanaapikoğlunda 12 hamle de buldum..![]()
Megan uçtu kızlar![]()
ToyzzShop
20 Aralık tarihli yarışmamız başlıyor!
Bugünün sorusu : "Arabalar 2 filminde F1 yarışçısı olan resimdeki karakterin tam adı nedir?"
Sorunun yanıtını konu kısmına cevabı yazarak yarisma@toyzzshop.com adresine gönderen 25. ve 250. Ve 450. kişiye Toyzz Shop'tan resimdeki 25 cm. uzunluğundaki pelüş araba hediye.
Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.
Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.
Francesco Bernoulli diye buldum![]()
Francesco Bernoulli diye buldum![]()
Şimşek mcqueen değilmiydi o:44:
ıhh o francesco, arabalar 2 de şimşeğin rakibiydi :))
ıhh o francesco, arabalar 2 de şimşeğin rakibiydi :))
ay animasyonu tekrar izleyesim geldi![]()