Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tekin Acar Cosmetics
GoodSkin Labs Equinol "Tıkla Kazan" uygulamamız tüm hızı ile devam ediyor...Bol şanslar...

AKER EŞARP

Şimdiye kadar bizden hediye kazanamayanlar arasında yaptığımız çekiliş neticesinde Aker Şal kazananlar; BETÜL ALPASLAN - FİKRİYE TUNCER ÖZDEMİR -DİLARA DAĞLI.

Tebrik eder, güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Lütfen en kısa zamanda bizimle irtibata geçiniz hanımlar.

Duvar Fotoğrafları
Yeni anketimiz: 1000 Salavat-ı Şerife ve 5 Yasin-i Şerif okuyan ve anketimize katılanlar arasında yapılacak çekilişle talihlilerimize:

2 ADET PARDESÜ

2 ADET KAP

2 ADET ETEK

2 ADET BAYAN GÖMLEK

2 ADET EŞARP

(Son Katılım 08 Nisan)

İletişim bilgilerinizi eksiksiz ve doğru vermeniz hediyenizi size ulaştırmamız için bize kolaylık sağlayacak. Anlamsız cümle kullanımı, yetersiz iletişim bilgisi, çekilişi geçersiz kılacaktır.Çekiliş sonrası talihli katılımcılarımıza hediyeleri çekiliş tarihinden sonra bir hafta içinde ulaştırılacaktır. Tüm sevdiklerinizle birlikte katılımlarınızı bekliyoruz.. Tuana Tesettr

Sayın adminn herkes burda face proflını paylasıyo ben bı paylastım ıkı gun gıremedım sayfaya engellendım garezınız banamıydııı acaba ????

Duvar Fotoğrafları
Yeni anketimiz: 1000 Salavat-ı Şerife ve 5 Yasin-i Şerif okuyan ve anketimize katılanlar arasında yapılacak çekilişle talihlilerimize:

2 ADET PARDESÜ

2 ADET KAP

2 ADET ETEK

2 ADET BAYAN GÖMLEK

2 ADET EŞARP

(Son Katılım 08 Nisan)

İletişim bilgilerinizi eksiksiz ve doğru vermeniz hediyenizi size ulaştırmamız için bize kolaylık sağlayacak. Anlamsız cümle kullanımı, yetersiz iletişim bilgisi, çekilişi geçersiz kılacaktır.Çekiliş sonrası talihli katılımcılarımıza hediyeleri çekiliş tarihinden sonra bir hafta içinde ulaştırılacaktır. Tüm sevdiklerinizle birlikte katılımlarınızı bekliyoruz.. Tuana Tesettr
nasıl yani???:26::26::26::26::26::26: kimin ne okuduğunu nereden bilecekler:26: ayrıca bu ne garip bir şart

22 Şubat tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Her gün 3 kazanan ilan edilecektir. Bizi takip etmeye devam edin!

-Selen Demirdağ
-Sanem Soyer
-Öykü Aksu

Tebrik ederiz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

bu arada bi kampanya :))) bu sefer ödülü uzun vadede alıncak ama :P tarım arazilerini koruma için imza kampanyası düzenlemiş tema

TEMA Vakfı

TEMA 2B ORMAN ARAZİLERİ
Günlerdir 300.000 kişiye zor ulaştı, bu kadar mı duyarsız olduk... LÜTFEN.
Tema 2B'lik orman arazilerini satılmaması için imza kampanyası başlattı.
Hükümet "satarım" diye ısrar ediyor.
Hayrettin Karaca ise “verin bana bir milyon imza, sattırmam” diyor.
Lütfen alttaki link üzerinden imza atalım.
2B doğa katliamı ve rantçılıktır.
İMZALADIKTAN SONRA DA BU LİNKİ LÜTFEN TANIDIKLARINIZA GÖNDERİN
seve seve

hayırlı cumalar
3 gndür bakamayıyorum yaklaşık 60 sayfa okudum,pasa unlu davet refaranslar gündem de
yasak kazen görmesin banlanırsınız
:27:

Back
X