Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

saol canm :29:tebrikler bu arada aramızdan kazananlaın olması güzel:16:

teşekkür ederim canm:38:

ben bu aralar her gün alışveriş yapıyorum neredeyse cozuttum resmen:52::52::52::52:

annem e danışıyom o alma der diye al al ne duruyon diyo:53::52::50::60::60::60::60::60:

Eki Görüntüle 353132
az önce trendyoldan 30 tl çekimi kullandım ve çift kişilk nevresim takımı aldım 24.90 tl ye:52:

Bende bi önceki kampanyada almıştım bunu. Çok güzel. Güle güle kullan.:54:

Cp Türkiye

CP Piliç ürünleri ile yemek pişirmeyi hepimiz biliyoruz. Peki bu yemekler ne kadar lezzetli olabilir? Nasıl yapılır? İşte bunu görmek için bir yarışma düzenledik; kendine güvenen aşçıları ödüllü yarışmamıza bekliyoruz. Seçimleri Emine Beder yapacak! Katılmak için tıklayın; Cp Türkiye - Yiyecek/İçecek - CP İle Yemek Yarışması | Facebook

markafoni
XBOX 360 kullanıcıları için sürpriz yarışmamız başladı! Aral Game kampanyamızda XBOX 360 kategorisinde toplamda kaç adet ürün bulunmaktadır. Sorunun doğru cevabını mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 1., 100., 200. ve 300. kişi Aral Game’den sürpriz XBOX 360 oyunu kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
cevap:30

canım bunun sonuclarını yazarmısın gıremedım bı turlu tekrardan

ustune su ıc ozamn kuzu benım avonlarım hala gelmedı mesela hanı su ılk 5000 kısıye gelen vardıya kazndım ama ortada yok :D kargocular bazen getırmıorlar hupletıorlar :D

Çoğu kişinin daha gelmemiş canım. Valla öyle bir şey olursa çıngar çıkarırım tepelerine çökerim :27:

KIzlar merhaba bi kaç gündür hastanedeydim.Trendyol indirim çeki verdi mi ?Ya da başka yarışma vs oldu mu:44::44::44::44:

Rausch Türkiye

Sevgili Rausch Türkiye takipçileri, Yarın saat 16:00' da sayfamızda hediyeli yarışmamız olacaktır. Hepinizi bekliyoruz.

Çoğu kişinin daha gelmemiş canım. Valla öyle bir şey olursa çıngar çıkarırım tepelerine çökerim :27:

avona yazmadım sey kalmadı face ustundenmı dersın resmı sıtesınden maıl ıelmı dersın hepsını yaptım maıl atım bıkere gerı donduler o kadr gerısı yok ama ınat ustuen her gun maıl atıorum ınat ıste egerkı yoladılarda kargocular el koyduysa onalrında ıpını ıtına ıle cekıcem bukadrda adılık olmaz yanı arastımakla mesgulum suna kı sayet basdada deıdm gıbı kargocular el koyduysa artık sırket kendını mahkemede avukatım ıle karsı kasrıya bulucak bunu daha once kargo sırketlerınede yazdım :D

KIZLARRR

limango garaj sale den çok beğendiğim hasır ev sepetini çok kalteli bi havluyu kaptım:52::52: üstünede günlük ped ekleyip hepsine kargo dahil 9,02 lira ödedim süpperr oldu kızım gelince resim ekletirim ben beceremiyorum :17:

canım bunun sonuclarını yazarmısın gıremedım bı turlu tekrardan

markafoni
Tebrikler!!! Aral Games kampanyası XBOX 360 yarışmamızın kazananları Sevim Beyaz, Çağrı Dirgen, Burcu Erol ve Göktuğ Kelay’ı kutluyoruz. Kazananlar lütfen Facebook konu başlıklı maillerinde iletişim bilgilerini ve telefon numaralarını yarisma@markafoni.com adresine göndersinler. Kazanan takipçilerimizi kutluyoruz.

ben çok yaptım niye vermediler
usulü ne bununcnm

Alyacım mrb. :) mesela trendyolda alışveriş yapıcaksın dimi ordan trendyola ÜYE OLMAMIŞ bir mailine davet göndericeksin o davet ile üye olup alışveriş yaptığın anda senin davet gönderdiğin hesabına 10 tl gelicek bu şekilde birikicek. Alışveriş günlerini de trendyolun çek dağıttığı günlerde yaparsan tam süper oluyor tecrübeyle sabittir :1: :34:

Back
X