Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar limango tüm ürünlerde kargo bedava yapmış. ancak indirim çekiyle alışveriş yapacaksanız kargo ücreti alıyorlar...
anneler günü hediyem olsun
güle güle kullan kuzummm![]()
https://apps.facebook.com/oduller-sorular/unlulermezuniyet/soru/412?ch=3&ri=151701998590
Geleceğin rockstarı olacak bu genç adam kim?
Dünyaca ünlü yıldızları mezuniyet fotoğraflarındaki halleri ile tanıyabilecek misiniz? Yıldızları tanıyın; bir çift Toms ayakkabı kazanma şansını yakalayın!
kimki acaba elvis presley mi![]()
kim bu yaaa bulamadım bitürlü![]()
gece yakalayamadım 25 tl markafonıyı
kazansam burdan bırıne vercem gerci
aynen ya. çok aradım ama yok. bilen varsa yazabilirmi?
kızlar selam
memleketten annemler geldi bu ara pek bakamıyorum öyle bakıp çıkıyorum...
morhipo da 10 tl vermiş bana 2 günü varmış isteyene verebilirim ben bakamayacağım :26::26::26:
kim bu yaaa bulamadım bitürlü![]()
uçak kazandım ya onun içinsen nie sevindin kızbize nie göndermiolar doğadan çay, doğadan olmasın bağdan bahçeden olsun bişe yollasınlar yaa
![]()
bende limango var kazanırsan değişebilirimüzülme olurrrr olmazsa ben sana kazanırm sende bana limango filan varsa verirsin
canlı saksıda falanda var mı ki bakam bi sğl cnmArkadaşlar avea 444çiçek sitesinde bazı ürünlerde %50 indirim çeki veriyor. Alt limit falan yok. Az önce
5060 a 444cıcek yazıp yolladım.siteye üye olup avea kampanyası geçerli olan çiçeklerden birini sipariş verdim.kart yazılıyor birde 18.88 tl tuttu. Kargo yok. Anneniziçin güzel bir hediye olabilir
https://apps.facebook.com/oduller-sorular/unlulermezuniyet/soru/412?ch=3&ri=151701998590
Geleceğin rockstarı olacak bu genç adam kim?
Dünyaca ünlü yıldızları mezuniyet fotoğraflarındaki halleri ile tanıyabilecek misiniz? Yıldızları tanıyın; bir çift Toms ayakkabı kazanma şansını yakalayın!
kimki acaba elvis presley mi![]()
kızlar bi gece de bize bırakın şu çekleri yaa
yabancılar alacağına siz alın memnunum ama bize de, bize de..![]()