Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kesinlikle katılıyorum sana.
birkez kazanıyorsunuz sonra 2 tane daha kazandım diyorsunuz . hergün kazandığınızı söylüyorsunuz .
bukadar açgözlülüğe bende karşıyım

el becerisinin adı sizin lügatınızda = açgözlülük olmuş. sizi ikna etmek zorunda değilim.:45:

el becerisinin adı sizin lügatınızda = açgözlülük olmuş. sizi ikna etmek zorunda değilim.:45:

bir bilgisayardan 4 hesap açıp, diğer bilgisayardan da 4 hesap açıp 8 hesapla yarışmaya katılarak 2 çek kazandığınızı siz kendi ağzınızla söylediniz.
bunun üstüne daha fazla birşey demeye gerek yok sanırım :24:

bir hesapdan deniyorum olursa olur olmazsa olmaz :) ayrıca açgözlülükten çok hırsınızı hayranım, Allah daha çok versin ne diyeyim:10:

Son düzenleme:
tamam madem kazanıyorsunuz o zaman buraya gelip de yok 3.ye kazandım yok 5.ye kazandım yazıp insanları üzmeyin o zaman :kkk: kazandım tebrik istiyorum diye bi sayfa var oraya gidip sevinin :9:

bir bilgisayardan 4 hesap açıp, diğer bilgisayardan da 4 hesap açıp 8 hesapla yarışmaya katılarak 2 çek kazandığınızı siz kendi ağzınızla söylediniz.
bunun üstüne daha fazla birşey demeye gerek yok sanırım :24:

kaçırmışşsın ayrıntıyı 3 tane de kazandığım oldu .:16:

El becerisinin anlamı mı değişti acaba ? Haberimiz yok :31:

boşver ya, kampanya bitene kadar kazansınlar. eğer işe gitmeyip erkenden yatmasaydım bende dener ve buradan bi arkadaşa seve seve verirdim. insanlarımız paylaşmayı sevmiyorlar. hadi 2.ye kazandın harcadın, bari 3.sünü burda devamlı yazıştığın konuştuğun bi arkadaşına hediye et. bugün sana yarın bana. ölmezsiniz ya. ama tabi insanların kendi fikirleri zorlayamayız. veren el alan elden üstündür :kkk: deyip susuyorum.......

Yedigün

Bugünün şanslı kazananları; Gökçe Ercan, Barış Güzel ve Selen Alasavar oldular! Kendilerini tebrik ediyoruz. Kazanan Yedigünseverlerin isim soyisim ve telefon numaralarını özel mesaj olarak sayfamızdan bize ulaştırmalarını bekliyoruz! YEDİGÜN'DE SÜRPRİZLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK! TAKİPTE KALIN! :)

Yedigün

Bugünün şanslı kazananları; Gökçe Ercan, Barış Güzel ve Selen Alasavar oldular! Kendilerini tebrik ediyoruz. Kazanan Yedigünseverlerin isim soyisim ve telefon numaralarını özel mesaj olarak sayfamızdan bize ulaştırmalarını bekliyoruz! YEDİGÜN'DE SÜRPRİZLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK! TAKİPTE KALIN! :)

hahah kazanmışım :) unutmuştum çok iyi oldu yazdığın :8:

selam kızlar..finishten çek gelmişti,bugün gittik gönlümüzce harcadık migrosta.ben sadece finish ürünü alınıyor sanmıştım ama öyle değilmiş bisürü gıda aldıkkk :17::56::56::16::16:

canım cekı ne zaman kazandım ve ne kadar surede geldı ben 16 martta kazandım aradıllar hemen o hafta adres aldılar ama hala ses soluk yok ellı kere yazdım kımse cevap vermıo

ay sanki hediye kazananlar burdan birine hediye edio da bize laf atıolar cok komik yaaa ne diye vericem hediye tanımadıgım etmedigim insana ananma babama bacıma vermek varken hey allahım ya siz bizim vermedigimizi nerden biliosunuzda konusuosunuz belki ben hiçbirini harcamadan dagıtıyorum eşime dostuma RESMEN GÜNAHIMIZA GİRİYORSUNUZ bu aksam 12deee yine kazanıcaz inşallah hızlı olan kazansıııııııııııııııııııııııın allah yardım ederrrrrrrr ben kendi adıma hep veren el oldum inşallah bunu yazan arkadasta veren eldir:D

Son düzenleme:
canım cekı ne zaman kazandım ve ne kadar surede geldı ben 16 martta kazandım aradıllar hemen o hafta adres aldılar ama hala ses soluk yok ellı kere yazdım kımse cevap vermıo

sendemi bende 27 martta kazanmıştım mesaj attım çekler gönderilmeye devam ediyor diye ama ses yok umudumu kestim artık

yeşil GYO Facebook "İki Resim Arasındaki En Çok Farkı Bul, KAZAN" kampanyamiz sona erdi!
Çift kişilik sinema bileti kazanan talihlilerimiz: Selen Alasalvar, Özgür Köse ve Neşe Kılavuz oldu. Kendilerini tebrik eder, yarışmamıza katilan herkese göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederiz.

ikinci sinema biletim :))

yeşil GYO Facebook "İki Resim Arasındaki En Çok Farkı Bul, KAZAN" kampanyamiz sona erdi!
Çift kişilik sinema bileti kazanan talihlilerimiz: Selen Alasalvar, Özgür Köse ve Neşe Kılavuz oldu. Kendilerini tebrik eder, yarışmamıza katilan herkese göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederiz.

ikinci sinema biletim :))

süperr $yehu.gif ......

Kalpcakes/facebook

ÖDÜLLÜ YARIŞMA! Sevgili dostlar, annenize leziz mi leziz bir cupcake ya da kurabiye seti armağan etmek ister misiniz? Annenizin sevdiği lezzette hazırlanacak olan setlerimiz yine onun sevdiği renklere göre süslenecek.

***ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN tek yapmanız gereken bu iletiyi profilinizde paylaşmanız ve küçük bir yorum bırakmanız!***

Setlerimiz kazananların eline Anneler Günü'nden bir gün önce geçecek! Bol şans! :)

çek muhabbetlerinden rahatsız olan arkadaşlar..nooldu sesiniz çıkmıyo???

Back
X