Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avon kremleri gelen aarkadaşlar istanbuldamısınız...eğer öleyse hangi semttesiniz...ben avrupa yakasındayım...
bu arada güle güle kullansın hediye etttikleriniz...
yehuuuuuuuuu kazandımmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
avon kremleri gelen aarkadaşlar istanbuldamısınız...eğer öleyse hangi semttesiniz...ben avrupa yakasındayım...
bu arada güle güle kullansın hediye etttikleriniz...
yehoooooooo annelütfen den siparişler geldi, söyleyen paylaşan kişiye çok çok teşekkür ederim , ufak tefek ama inanın çok mutlu oldum yaaa, biberon fırçası , göğüs pedi felen almıştım , valla siteyede helal olsunnnnn.tekrar teşekkür ederim paylaşan kişiye
yehoooooooo annelütfen den siparişler geldi, söyleyen paylaşan kişiye çok çok teşekkür ederim , ufak tefek ama inanın çok mutlu oldum yaaa, biberon fırçası , göğüs pedi felen almıştım , valla siteyede helal olsunnnnn.tekrar teşekkür ederim paylaşan kişiye
canım nasıl gönderiyolar siparişle mi geldi.ben de anne adayıym da![]()
ya şu omoda eğitim 2 ne kadar zor ya çıldırcam:44:
ya şu omoda eğitim 2 ne kadar zor ya çıldırcam:44:
1. soru sudan tasarruf 2:. soru:1 karış 2 karış 3.soru:bütün programlar 4. soru:önerilen dozaj miktar 5. soru:her zaman temizlerim cevap bunlar yanlış hatırlamıyorsam cnm
rica ederim .3. eğitim de kaldım birlikte yapalım ben bir sürü kombinasyon denedim ama olmuyor