- 6 Şubat 2015
- 72
- 11
- Konu Sahibi sevdicegimogi
Kizlar merhaba. Benim derdim, cok asosyalim ben. Etrafimdakiler oyle diyor samimi arkadasim hicbi zaman olmadi cunku hep kazik yedim . Arkadasim dedigim kimse olmadi hep kullanildigimu farkettim vs... Insanlarla ilk tanistigim zaman samimi davranirim ama daha sonra arkadas olamayacagimi anlauip soguk dururum. Samimi arkadaslarimla da oyle eglenir oyle konuskan birisi olurum ama hep utanirim cok cekingen birisiyim baska birisi gelir arkadasimla konusur ben yalniz kalirim felan bu durumu hep yasarim. Yetenegim varsada hala kesfetmedim..hicbir zaman okulda tiyatro siir ne biliyim faliyetlere katilmadim. Ve hic bisey uzerine kendimi gelistirmedim kursa felan gitmedim. Seneye nisanlanicam ama cok cekingen oldugum icin oyle millet icine cikmiyorum evliligimide etkiler gibi dusunuyorum. Zaten okb hastasiyim taktigima takiyorum stresden kafayi yedim migren felan var. Stresime cozum bulamiyorum ama cekingenligime bi cozum bulmak istiyorum cunku hayatimi cok olumsuz etkiliyor suan sinifimdan bi tane bile dogru duzgun arkadasim yok ... Onerileriniz var mi, herkese tesekkurler.