- Konu Sahibi Zara_loves
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katılıyorum. Benim eşim de azospermi hastası hormonları ve genetik testi normal olmasına rağmen 2 kez mikrotese ameliyatı oldu. Her ikisinde de beni de hazırlamalarına rağmen malesef tüp bebek tedavileri hep yarım kaldı. İkinci tese öncesi yapılan fish boyama testinde yüzde 40 haploid hücre görülmüştü. Bu testten yola çıkarak çok umutlu konuşan doktorumuz Kaan Bey eşimden alınan haploidler sonucu yumurtalar döllenmeyince belki haploid hücreye denk gelememişizdir , ya da bir şansızlık olmuştur. Bundan sonra tedavi olasılığı düşük kısa yoldan sperm banası ya da evlatlık seçeneklerini değerlendirin dedi. Çok güvendiğimiz doktordan bunları duymak bizi çok üzdü. Şuan tedavimize Celalettin Bey ile devam etmek istiyoruz . Bu konuda tedavisi olumlu neticelenenlerin destekleri bizim için çok önemli.
Teşekkürler .
Canım merhaba biz Celalettin Hoca da tedaviye başladık.Bizde Aralık’ta tese olduk.Hormonlar,genetik vs. herşey normaldi ancak bulunamadı.Spermatid vardı sadece..Celalettin hoca ile devam etmeye karar verdik.Şuanlık sana söyleyebileceğim bu kadar çünkü daha dün başladık ilaçları kullanmaya :) Ama hoca umutlu konuştu,bakalım inşallah. 3 ay sonra kontrole gideceğiz.Burayada yazacağım inşallah sonucu:)