- 6 Eylül 2016
- 229
- 128
- 103
- Konu Sahibi Zara_loves
Canım merhaba, ben sana kısaca özetleyeyim. Biz ilk tedaviye başladığımız da hoca bizden hormon testleri ve spermiyogram istedi. hormon testini istediğin yerden yapabiliyorsun. Ama spermiyogram yönlendirmiş olduğu bir yer var orada yapılıyor. sonuç aynı gün içerisinde çıkıyor. Mesela doktor randevu saatin 16.00 ise sabah saat 10.00 gibi spermiyogram verecek eşin zaten randevu saatine kadar yetişir sonucun. İstanbulu bilmediğiniz için söylüyorum canım sakın yalnış anlama spermiyogram testi verilen yer ile doktorun bulunduğu hastane arası mesafe 17-18 km bişey. (belki işinize yarar diye söylemek istedim) Hoca sonuçlara göre kullanacağın seti söylüyor. Fatih de anlaştığı bir eczane var oradan alınıyor ilaçlar. Hocadan telefon numarasını alırsınız ilaçları kargo ile de gönderiyorlar. Mesela biz istanbulda olmamıza rağmen ilaçları kargo ile alıyoruz. Oraya gitmek de bi dert çünkü. Sizde öyle yapabilirsiniz.Verdiği setlerin içinde iğne vitamınler bir kaç kutu ilaç ve karışımının kendi hazırladığı macun var. İlaç masrafı hariç spermiyogram için ayrı muayene ücreti ayrı hastane ücreti ayrı ödeme oluyor zaten sekreteri söylemiştir. İşte bu kadar :) umarım yardımım dokunmuştur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ne kadar güzel anlatmışsın. Tüm testler elimizde şimdi, yarın eşim istanbula gidecek, dediğin gibi önce andromedde test yaptıracağız. Yalnız bir de doppler diye bir şey söyledi sekreter hanım, onu da yaptırıp akşam üzeri hocaya geçeceğiz. Dediğin gibi ilaçlar için kargo çok daha mantıklı imiş. Çok sevindim detaylı anlatımına tekrar teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin.