Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cem çelik hoca hakkında var mı bilginiz acabaBülent tıraşı görmüyorsun bile,eğer Prof takip etsin dersen +100 bin gibi bir ödeme istiyorlar
Aşırı ilaç yükü ve saçma sapan fiyat politikaları var.Maslak eskisi gibi iyi değil
Acıbademde mi oldu tedavinizCem Çelik hakkında bilgim yok maalesef
Ben Maslak Acıbadem de denedim doktorum yiğit Çakıroğlu idi ordan ayrıldı şimdi koç Üniversitesi hastanesinde kendisiyle tanışmanızı tavsiye ederim. sayesinde bebeğim şimdi kucağımda uyuyor![]()
Evet Maslak Acıbadem de olduAcıbademde mi oldu tedaviniz
Bende Bülent Tıraşta ilk denemede (diğer merkezlerde 4) 7 sene sonra hamileyimCem çelik mi bülent tıraş mı nolur yardım edin istanbul a gidicem amh düşük
Hiç üzülmeyin ben ne senaryolar gördüm Memorial Semra kahraman bize sizin çocuğunuz olmaz ama 5 6 yıl sonra gelin tıp ilerler demişti dünya başıma yıkıldı. Prp kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum ve bu dönemde siz dikkat ediyorsunuzdur ama ben söyleyeyim kesinlikle arı sütüne başlayın ve 3 ay da ona devam edin ve beslenmenize çok dikkat edin, mutlaka düzenli yürüyüş yapmanızı öneririm sadece 3 4 ay yapın çok büyük etkisi varİnşallah kızlar ikisi arasında kaldım ikisi de amh düşüklüğü ile ilgileniyor iyice araştırıp gidicem artık prp de yaptırmak istiyorum kesinlikle,, ankara tüp bebek merkezi Kubilay hocaya gittim amh düşük tek yumurta diye resmen elleri ayakları titredi aşırı olumsuz oldular pskolojimi yerle bir ettiler amh düşük ise sakın ama sakın ankara tercih etmeyin paranız çöp oluyot
Çok teşekkür ederim inşallahHiç üzülmeyin ben ne senaryolar gördüm Memorial Semra kahraman bize sizin çocuğunuz olmaz ama 5 6 yıl sonra gelin tıp ilerler demişti dünya başıma yıkıldı. Prp kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum ve bu dönemde siz dikkat ediyorsunuzdur ama ben söyleyeyim kesinlikle arı sütüne başlayın ve 3 ay da ona devam edin ve beslenmenize çok dikkat edin, mutlaka düzenli yürüyüş yapmanızı öneririm sadece 3 4 ay yapın çok büyük etkisi vargüzel haberler vermeniz dileğiyle..