Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi oldum. Şimdilik iyi gidiyor ama önümüzde ki pazartesi alçı çıkınca belli olur her şey :)[/QOTE]
Cok gecmis olsun canm ben bugunnoldum sagolsun coknilgilendi elinden gelen herseyi yapicagini soyledi ilk ameliyatinida cem bey mi yapti canim bide sanadankikirdak kondumu
Bende çarşamba yi iple cekiyorum; ) benim kulagimin kikirdagi gitti ama gitsin gözüm yok ama kikirdak kayiyo eriyo falan diyolar ondan korkuyorum onceden yaptirmis kimse yokmu yaa ben catliycam meraktanYok başkası yapmıştı. Kıkırdak koyucam dedi narkoz geçince ilk işim kulaklarımı yoklamak oldu o kadar ki defalarca yerlerindeler mi diye baktım korkudan :) Ama gerek kalmamış bende o yüzden almamış :)
Pazartesiyi iple çekiyorum ama :)
Canm ciktimi alcin sonuctan memnunmusunYok başkası yapmıştı. Kıkırdak koyucam dedi narkoz geçince ilk işim kulaklarımı yoklamak oldu o kadar ki defalarca yerlerindeler mi diye baktım korkudan :) Ama gerek kalmamış bende o yüzden almamış :)
Pazartesiyi iple çekiyorum ama :)
Canm ciktimi alcin sonuctan memnunmusun
Bende iltihap falan yok ama cok assada dusuk ve kutuk gibi olmus ve hala hafif sola kayik duruyo dunya basima yikildi resmen duzelir zamanla diye kendimi avutuyorum dördüncü ameliyata cesaret edebilirmiyim bilmiyorum aynaya bakmak istemiyorumÇıktı sonuçtanda memnunum ama sürekli iltahap gibi akıntım var hala.. Hafifte bu masaj yap dedikleri yerde hala ağrı.. Normal bir süreçmiş baktım her yerde :/ Zor bir süreç sağlık için olmadıktan sonra kimse sırf görünüşü için estetik yaptırmamalı bence...
Bende iltihap falan yok ama cok assada dusuk ve kutuk gibi olmus ve hala hafif sola kayik duruyo dunya basima yikildi resmen duzelir zamanla diye kendimi avutuyorum dördüncü ameliyata cesaret edebilirmiyim bilmiyorum aynaya bakmak istemiyorum
Eski burnunuz da nefes sorununuz varmiydi? Bende Cem karasa gitmeyi düşünüyordum .Kızlar aklınız varsa Cem Karasa olmayın. Çok övdüler diye özellikle onu tercih ettim, ilk ameliyatımı ona oldum ve artık aynaya bakamıyorum fotoğraf makinalarından kaçıyorum. Üzerine bir aile dostmuza revizyon oldum eskisinden iyi şuan ama kendisinin yaptığı hatalar kesinlikle düzelmedi. Memnuniyetsizlikten kendisine gittiğimde ben bu burnu bir daha ellersem daha kötü olur yapmam revizyon cevabını vermişti. Size sorarım bunu diyen doktora nasıl güvenilir. Kesinlikle hiç ilgilenmiyor. Arkdasımın burnunda başarılı olmuştu ama benim benim hayatımı kararttı.
Çok geçmiş olsun ya benim de çevremde tanıdığım 3 kişi ameliyat oldu hemde şekil olarak çok aşırı sorunlu burunlar nefes problemi olan burun lar ameliyat sonrasi gercekten duyduğuma göre memnun kalmışlar . Benim de estetik anlamda değil ama ciddi nefes alma sorunum var .Çok öneriyorlar biraz da şans burun yapısı şekli olabilir.Nefes sorunuyla gidip daha da nefes alamaz hale geldim. Bu kadar kötülemek de istemiyorum çünkü ben de tavsiyeyle gittim ama gercekten hayatım mahvoldu. Kendimi beğenirdim ameliyat olmadan öncede artık fotoğraf makinası görünce kaçıyorum sivri uclu aşırı kavisli uzun ve yamuk bir burun. Bir burun deliği ve kanadı tamamen çökük hale geldi. Kulağımdan kıkırdak alınıp çökük yere ekledi başka bir doktor. Ama ne yazıkkı asimetri çözülmedi hala. Cem bey için bir daha düşünün lütfen benim yaşadığım özgüven sıkıntısını başkası yaşasın hiç istemem
Su an hamileyim eşim yamuklugu gördükçe deliriyo Reklamlarda onları görünce hakarete basliyo burnunun ucunda beliren siyah nokta gibi ameliyat ipini saklamak için sürekli fondoten kullanıyorum ama doğum yapar yapmaz yasal yollara basvurucam tabiki bi de Reklamlarda kasıla kasıla adamın resmini yayınlıyorlar Allah kimseye vermesingeçmiş olsun dava açmayı düşünüyor musunuz ? ne yapacaksınız? bir daha ameliyat olacak mısınız