• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene altındaki tüylerinden lazersiz kurtulan var mı?

yagmur bozkurt

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
6
0
16
27
Merhaba ben 3-4 senedir bu konudan muzdarip bir insanım. Lazere ya da iğneliye gitmedim. Güvenilir yerler bulamadım yaşadığım şehirde. Lazere, iğneliye gitmeden bunlardan kurtulabilen var mı? Varsa neler yaptınız? Gerçekten çok ihtiyacım var

İğneli epilasyona gidip ilaç kullanman lazım Androjenin yüksektir pcos vs var mı? Farklı şikayetler var mı

Merhaba. İlaç kullandım. Pcos dediler önce ama emin olamadılar sonraki tüm doktorlar pcos olmadığımı söylediler. Tiroidde de sorun yok.en son hormonlarım da normal çıktı. Ancak kıllar bir kere çıktı. Bu yüzden yok olmuyorlar. Fakat aldıkça yayılacak gibi görünüyor. İğneli yaptırdınız mı?

İğneli epilasyona gidip ilaç kullanman lazım Androjenin yüksektir pcos vs var mı? Farklı şikayetler var mı
Merhaba. İlaç kullandım. Pcos dediler önce ama emin olamadılar sonraki tüm doktorlar pcos olmadığımı söylediler. Tiroidde de sorun yok.en son hormonlarım da normal çıktı. Ancak kıllar bir kere çıktı. Bu yüzden yok olmuyorlar. Fakat aldıkça yayılacak gibi görünüyor. İğneli yaptırdınız mı?

Kaç seans sürer acaba? Konudaki durumun aynısını yaşıyorum.
Net bir cevap verilemez buna. Ama işlem doğru yapılırsa %100 çözüm alırsınız. Güneşten koruyun. Uzmanın iyi bir uzman olduğundan emin olun. Yanlış işlemde yanık olabilir.

Bende böyle bi sıkıntı yok bahsettiğim ilaç anti amdrojen olanlardan iyi bşt doktora gidin saç dökülmesi var mı

Benim çenemde de geçen yıla kadar 1 tane kalın vardı. Aldıkça çoğaldı ve şuan 3-4 tane kalın var, sarı gibi ince olanlardan da bir sürü var. Almaya devam ediyorum ama aldıkça korkuyorum da kendimi çok kötü hissediyorum. Çocukluktan beri kıl tüy takıntım var maalesef. Çenemdekileri sevgilim de fark ettiğinde çok üzülmüştüm.... Biz kızların derdi neden bitmiyor.

Kendiniz zamanında aldıysanız çoğalmış olabilir illa hormonal olmuyor hepsi. Bazen de genetik oluyor. Benim de numunelik 1 tane çıkıyordu. Cımbızla çekmek çoğaltıyormuş meğer. Bi kaç taneye çıktı. İğneliye başladım. Baya inceldi. Devam etseydim biterdi ama çene kemiği çok acıyor o incecik iğneyle bile. Lazere geçeyim dedim o da yakıyor. Evde kendim ipl lazer yapıyorum. Baya ince ama diğerleri sarı renk o bi kaç kıl gri. Bide çok beyaz tenliyim yaklaşınca göze batıyor o griler.

Back
X