Çene/burun ameliyatı olan var mı?

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
Diş teli takıyorum.Diş telini çıkarmadan önce bana çene ameliyatı yapacaklar. Çenem küçük,alt üst dişlerim birbirine dokunmuyor bile.Tabii bunlar hepsi diş teli çene ameliyati filan ortopedik tedavi.

Fakat yinede çene ameliyatı olacağım için yüz şeklin değişecek.

Fakat ben burnumu ameliyat yaptırmak istiyorum. Burnum resmen eğri.Eskiden böyle değildi ya. Genç bir kız olarak o eğrilikten rahatsızım resimlerde bile nasıl belli oluyor. Birtek büyük olsa dert etmem de,bilmem sola mı kayıyor sağa mı kayıyor

Ya şimdi ben burun ameliyatını çene ameliyatından önce mi yapayım sonra mı?

Nasıl dişlerin dokunmuyor anlamadım.

Burun ameliyatı gerekli mi bilmiyorum, ama yaptıracaksan sonra yaptırman daha mantıklı sanki. Çene mecbur yapılacaksa belki burun içinde bir uyum söz konusudur. Doktoruna danış mutlaka.

Merhabalar;
Yakın arkadaşım çene ameliyatı olmuştu.Tabi burun ameliyatı da zor.Doktorunuzla görüşüp değerlendirirseniz daha net cevap alırsınız.

Merhabalar;
Yakın arkadaşım çene ameliyatı olmuştu.Tabi burun ameliyatı da zor.Doktorunuzla görüşüp değerlendirirseniz daha net cevap alırsınız.
Zorluğunu sormuyorum. Acaba burun ameliyatını daha önce yaptırsam mı yaptırabilir miyim diye soruyorum ;-)

Sabiha bence bekle.

Benim de cenem dislerime kucuk geliyordu, tel taktiktan sonra cenemin bicimi degisti. Sen bir de ameliyat olacaksin, mutlaka yuzunun sekli degisecek. Cene ameliyatidan sonra birazcik bekle, yuzunun yeni sekline alis, ondan sonra doktora gittiginde adam yeni yuzune gore karar versin.

Simdi yaptirirsan, yeni burnun yeni yuzune iyi gitmezse, yakismazsa kotu olur. Ben biraz bekle derim.

Eşimin kardeşi önümüzdeki ay çene ameliyatı olacak. Burnunda da problem var. İki ameliyatı da aynı ortopedist doktor yapacak. Çene ameliyatı olduktan sonra yüzünün şeklinin değişeceğini o nedenle çene normale döndükten sonra burun ameliyatı olması gerektiğini söyledi.

Diş teli takıyorum.Diş telini çıkarmadan önce bana çene ameliyatı yapacaklar. Çenem küçük,alt üst dişlerim birbirine dokunmuyor bile.Tabii bunlar hepsi diş teli çene ameliyati filan ortopedik tedavi.

Fakat yinede çene ameliyatı olacağım için yüz şeklin değişecek.

Fakat ben burnumu ameliyat yaptırmak istiyorum. Burnum resmen eğri.Eskiden böyle değildi ya. Genç bir kız olarak o eğrilikten rahatsızım resimlerde bile nasıl belli oluyor. Birtek büyük olsa dert etmem de,bilmem sola mı kayıyor sağa mı kayıyor

Ya şimdi ben burun ameliyatını çene ameliyatından önce mi yapayım sonra mı?

Bence doktorunuza danışmalısınız ama dış görünüşten ziyade sizin için sorun oluşturan ameliyatı yaptırın derim. Bu durumda çene öncelikli geliyor. Sağlığınızı tehdit ediyor çünkü

X