Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
törpülemede iyileşme süreci çok geçmi oluyor acaba..?torpuleme ıle cnm
törpülemede iyileşme süreci çok geçmi oluyor acaba..?
ve bi yerde okumuştum çene kemiğinin törpülenmesinin çok sakıncalı olduğunu. .
bende aynı durumdan şikayetçiyim çok az törpülenmesini isterdim ama bu işin ehli doktor varmıdır..özellikle Ankarada merak ediyorum..
Eklemlerde sorun varsa ameliyat yapiyolar. Torpuleme farkli bisey sanirim. Agzini acarken sorun oluyo mu? Yada bisey yerken ses duydugun oluyo mu?
Bahsettigim ameliyat bu:
Tabi once ortodontiste gitmelisin kesin bi cozum bulunmasi icin :)
Torpuleme sonrasi iyilesme fiyat bununla ilgili bilgide paylasabilir misiniz
Kızlar 18 yaşındayım ve çenem baya uzun gülünce falan sanki oraya sonradan eklenmiş gibi görünüyor
Bu nasıl düzeltilebilir acaba bilgisi olan var mı??
3000-6000 arasında .bende yaptırmayı dusunuyorum doktora karar veremedim .sizin sorununuz neydi
Merhaba Çene ameliyat-ı olmak istiyorsan kesinlikle Ali Mezdeği yi tavsiye ediyorum mükemmel bir doktor insani yönüde mükemmel hastalarına olan ilgisi asla pişman olmazsın
sürec hakkında bilgi verebilir misiniz çene ucu torpuleme mı oldu sizin
Merhabalar benim çift Çene ameliyat-ı oldu üst Çene Öne alındı alt çeneden kemik çıkartılarak törpüleme yapıldı ben 30 ocakta ameliyat oldum yüzümün Şekli oturmaya başladı ve çok güzel oldu önümüzdeki ay Ali Mezdeği ye burun ameliyat-ı Olacağım kesin ameliyat olacaksanız Ali beye gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum