cepte mesaj..

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
kızlar cok acıl yardım teyzemın elınde suan esının telefonu var ve telefondada bır bayandan ask mesajları
bız nasıl bunları kagıda dokturebılırız ılerıde kanıt olarak boşanmada kullanabilmemiz için
telefon elımızdeyken cıkarmak kolaymı

kızlar cok acıl yardım teyzemın elınde suan esının telefonu var ve telefondada bır bayandan ask mesajları
bız nasıl bunları kagıda dokturebılırız ılerıde kanıt olarak boşanmada kullanabilmemiz için

Bilgisayara bağlayıp, bilgisayardan bir word dosyasına kopyalayıp cıktı alabilirsin.

Onun yerine mesajların fotografını cekin.

Eğer boşanma için delilse fotoğrafını çekebilirsiniz. Ya da savcılığa başvurarak o numarayla yapılan bütün görüşmeleri ortaya çıkarabilirsiniz.
Aklıma başka bişey gelmiyor. :50:

canım fotografını çekin tarihi ve gönderen numarada görünsün
başka bir alternatif olarak acaba mesajı teyzen kendi telinede atsa gönderen numarada görünebilirmi
diğer alternatif olaraktaa mesajı telin hafızasına kaydetseniz sonra teyzen tele kendi sim kartını taksa kartına kaydetse benim eskiden bir telim vardı sim kartını değiştirmiitim yani hattımı değiştirmiştim diğer hatta gelen mesaj telde kayıtlıydı canım ama telin hafızasına kayıt olabiliyormu iyice emin olup yapın ALLAH korusun mesajı falan yanlışlıkla silmeyinde

Bazı telefonların Cd programları var bilgisayara atmak için.Ya da bilgisayardan mesaj yazmak için.Ama yanlış yaparsanız silinme ishtimali yüksek.Kartlardan aktarmaya çalışmayın silinir başka yere gider bulamazsınız.

cok tesekkur ederım su worde kopyalama ısını bıraz daha ayrıntılı anlatabılırmısınız

Kullandığınız ürün hangi modelse onun programının olması gerekir. Mesela Samsung Suite, Iphone Itunes vs gibi. Telefonu kablo ile bilgisayara bağlıyorsun. Acılan programdan msj bölümünü tıklıyorsun, telefonundaki msjlar cıkıyor. Kopyala yapıştır yapıyorsun.

fakat bu pek güvenilir bir kanıt değil. Karşı taraf bende böyle bir şey yok sen wordde yazmışsın da diyebilir.

En güzel fotograf makinası ile cekmek.

cnmm fotoğrafını çekmeniz yada videosunu çekmeniz daha uygun bence çünkü yazılı olarak çıkartsanızda sonuçta word çıkarmış olma ihtimali var deyip itiraz ederlerse birşey ispatlayamazsınız gibi geliyor bana :26:

bence bi avukata danışın kanıt olarak göstermek için napmak gerekiyo diye

boşanmayacak mı zaten teyzeniz arkadaş kanıt olarak telefonu verirsiniz diye söylemiş boşanma davasında

Bencede telefonu bilmiyorum nerde desin teyzeniz
bir süre sonra bulamayinca zaten caldirdim diye düsünecektir büyük ihtimalle,
o telefonu delil olarak kullanirsiniz

eside artik gider baska telefonmu alir, hatmi alir, ne önemi varki bu saatten sonra ?

Neden ilerde delil olacak? Hemen avukata gidilmeli o telefonla ve adam acil kapiya konulmali .hatta kiza telf. Acilip evli ve cocuklu oldugu bilgilendirilmeli.

telefonun bılgısayarla baglantısını kurarsan msjları oldugu gıbı atabılırsın tabı telefonun modelı bunu desteklıyorsa. avukata gıtmen yeterlı ;) msjalrı silememennnn birde

zaten tel gızlı olarak degıl ayan beyan teyzemde kavga kıyamet aldı cunku
konustugu bayan sık sık takıldıgı cafede calısan orta yaslı bır hanım bunları bılıyorduk teyzemın 9 yasındakı kızı anlattı
ustelık kadında enıstemın evlı oldugunu bılıyormus bunuda kendı demış hatta tatıl planı bıle yapıyorlarmıs borç içinde yuzen adam nasıl gunde 3 ögun o cafeye gıtmeye para buluyor anlamdım hala

eee teyzen boşanacak mı boşanmayacak mı şimdi herkes herşeyi biliyo ama kimse birşey yapmıyo sanırım.

ınan ne dusundugunu bılmıyorum bosanmayı ıstıyor tabıkıde ama ayakta durmaya gucu var mı bılmıyorum oyuzden kımse soyle yap boyle yap demıyor kararı ona bıraktılar

Back
X