cepte olmadığınızı nasil hissettirsiniz ?

Efrasiyab_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
87
24
34
Kızlar eski erkek arkadaşım ki ayrıldık 4 ay oldu bana ara ara mesaj atıyor ters cevap versemde bisi yazmasam da hala sevgi msjlari atıyor ki sevgim kalmadı diyen biriydi ve ben bu yüzden ayrıldım daha ne yapılır bilemiyorum bıraksın yazmasına birşey cepte görüyor resmen beni!

Kızlar eski erkek arkadaşım ki ayrıldık 4 ay oldu bana ara ara mesaj atıyor ters cevap versemde bisi yazmasam da hala sevgi msjlari atıyor ki sevgim kalmadı diyen biriydi ve ben bu yüzden ayrıldım daha ne yapılır bilemiyorum bıraksın yazmasına birşey cepte görüyor resmen beni!
Guvendigin bi erkek arkadasina arat. "Sevgilime neden mesaj atiyorsun lan" desin. :rolleyes:

Whats ap ve türevi yerlerde engelli SMS attı oradan nasıl engelleniyor öyle bi uygulama falan varsa gerçekten bilmiyorum:-(

Whats ap ve türevi yerlerde engelli SMS attı oradan nasıl engelleniyor öyle bi uygulama falan varsa gerçekten bilmiyorum:-(

"erkek arkadaşım ve ben yazdıgın mesajlardan cok rahatsız oluyoruz,lütfen kendi hayatına bakar mısın artık?" şeklinde bir mesaj at.böylece ona sakız muamelesi yapmış olursun o da gururu varsa daha yazmaz ondan sonra...
Daha fena olup bu sefer daha fazla taciz eder diye korkuyorum aslında çünkü erkekler eski kız arkadaşlarının sevgilisi olması durumuna çok bozuluyorlar Pof:-(

Üzülmeyin, cepte değilseniz kolayca anlaşılır zaten.

Her yerden engelledi iPhone kullanıyorum Samsung telefonun oradan da SMS nasıl engellenir bilmiyorum başka istediği zaman msj atıyor ağır konuşunca ben sana msj atana kadar yazma bana diyor :KK62:
hmm mesaj engellenmıyor bıldıgım kadarıyla
cevap verıyorsan verme o zaman
sırra kadem bas yani :KK66:
hatta ondan gelenlerı okumadan sil

X