Cesur ve Güzeller

Tamam Leylam öyle yapacağım
şimdi eve gidip üzerimi değiştirip yürüyüşe çıkacağım sonrada dün akşam ki gibi bişilerle oyalanırım
dğn aşkı memnunun son bölümünü izledim bi daha bugünde başka bi şey izlerim film falan hihoyyyt

amin leylacığım hepimizinkiler sağlıkla gelsin inşallah...:Saruboceq:
pasaklım leyla çok haklı kafanı dağıtmaya çalış canım benim...:1hug:

kimbilir belki bu sefer bende gelebilirimkaydirigubbakcemile3
olmadı kapıyı çarpıp çıkarmışım tabi yerseeyvahedigeldismile
hafta arası buluşmuyosunuzki alsanaalsanasmile
olurmu olur bir gün belki ansızın:1ninca:

Günaydın kızlar hihoyyyt
Dün eve gittim hemen üzerimi değiştirdim eşofmanlarımı geçirdim üstüme yürüyüşe çıktım
Sonra kuaföre gitmek geldi içimden gittim manikür yaptırdım zemuszemus
Sonra eve yürüdüm, yeşil çayımı demledim balkonda oturdum biraz sonra bulmaca falan çözdüm gazete okudum zemuszemus

günaydın canım iyiyiz biz
şükür bi sıkıntımız yok
senin hastalığın nasıl oldu toparlandın mı

günaydın kızlarrrrr....opuyorumnanaktan
kahvaltıya arkadaşım gelecekti ama bir yağmur bastırdı ki sormayın çıkamadı sanırım!!!

Leylacım sevindim iyi olmanıza meleğim
Ben daha da kötü oldum ya sesim gitti hapşırık öksürük burun akıntısı ve tıkanıklığı kulaklarımda uğultuyla geziniyorum, şifayı kaptım sonunda :gitme:

Derincim günaydıım :asigim: burada da sabah çok yağmur yapıyordu ama şimdi güneş açtı hihoyyyt

günaydın herkeze
miniğim kendini bu kadar üzme anladığım kadarıyla senin eşin hep ilgi görmüş
yapısıda bu ona normal geliyor davranışları
eşinin niyetinde kötülük arama çünki aynısı bendede var
bazen derimki ya hep benden ilgi bekliyosun
nasılsın bu gün neler yaptın ne yemek istersin ne içmek istersin sen sen sen
peki ya ben ben neyi severim 20 seneyi aştı bilmez
fakat ben yokken arkadaşlarına özelliklede hanım arkadaşlarına benden bahsedermiş benim herşeyle ilgilendiğimi becerebildiğimi söylermiş
iyide ben ne anladım bunları ben duymuyorumki sonradan ondan bundan duymanın ne önemi var
fakat oda onun yapısı yoksa özünde çok çok iyi
sakin küfürle alkolle sigarayla kumarla işi yok
bildiğim kadarıylada 12 bayanla aynı bölümde çalışıyor namusuyla
gerçi şüphelenmem lazım belki bu konuda erkeğe fazla güvenmemek lazım
fakat işte senin eşin gibi ilgi sevgi tezahürü bilmez ben zorlarsam bir iki kelime çıkartabilirim oda okadar
bak bitanem seninde durum aynı gibi ya böyle yetinirsin yalnızca çok hastaysan veya doğumunda özel günlerde ilgi oda fazla arama görersin
yada hep mutsuz hissedersin inan bana

boncr kızlar
bırazdann cıkcam ama genede yazım dedım
dün iş görüşmem vardı gıtmedım
yok 2 ay kurs vereceklrmış sınav olcakmış sonra alırlarsa işe alcaklarmış
benım 2 ay boş geçmem 2 bın tl zarar demek o yzden gıtmedım
haala iş arıyom ama

Cemre ablacım aynen öyle bugüne kadar annesi ablaları eşimi el üstünde tutmuş bir dediği iki olmamış, şimdi benden de aynı şeyi bekliyor
Tamam ben ona zaten ilgi gösteriyorum herşeyiyle ilgileniyorum elimden geldiği kadar ama ben ne olacağım?
Suyunu bile kalkıp kendi almaz, çorabını kıyafetlerini salona atar kaldır bunları buradan dediğimde sen kaldırsana eline mi yapışır der
Bunlar ufak şeyler belki ama hepsi birikiyor ve başa çıkılmaz, çekilmez hale geliyor
Ona kalsa ben nankörlük ediyorum o benimle ilgileniyor, saatinde evine gelip gidiyor bu benim için büyük lütuf olmalı ama yok ben nankörüm kıymet bilmiyorum
Bir güzel söz duymayı özledim ya
O gün nasıl olmuşta resmimin altına yorum yazmış inanamadım okuyunca gözlerim doldu vallahi ilk kez böyle bir şey yaptı

Böcüğüm hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bir iş bulursun kuzum

Günaydınnn :hulya:

Pasaklım kabuğuna çekilmediğine sevindim :1hug:

Böcek ne işiydi bu?

Bambikim Şeniz yok çekilmedim kabuğuma ben rahatsız olmayacağım gerekirse o olsun :umursamaz:
Derinim sağol teşekkür ederim canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…