günlük başımıza gelen olaylardan falan işte..bayanssulusmilehoşbuldum canım iyim teşekkurler eeeee bende fransız kalmayım konuya nelerden bahsediyorsunuz bakimdelikafadulden
hoşgellldiiiinnnnnn....opuyorumnanaktan
Bambikimm kim seni işkur sandı söyle de ben bi dövüp stres atiiim kaydirigubbakcemile3
inşallah hayırlı bir iş bulursun böcükümmm...
bambik kıı herkes artı gözükii sen de yok sen benim arkadaşım deell misin kıı??:uhm:
Hoşgeldin semoşum Şenizben geldimmmm opuyorumnanaktan
Merhaba a.s. hoşgeldin a.s.herkese merhabalar nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile3
anaaa sağlık ocağına ben de uğrayacaktımm unuttumm yawww!!!akannehirmirayım sağlık ocağına falan gidip ilaç yazdır bari
kendi kendine geçmesini bekleme
günlük başımıza gelen olaylardan falan işte..bayanssulusmile
sen nerdensin kimlerdensin??zemuszemus
ben ilk görüyorum burda..
[B
Hoşgeldin semoşum Şeniz
]
bambikim insanlar bazen iyi niyeti suistimal edebiliyolar ama ihtiyacı olana da yardım etmek lazım tabi!!boshayallersmile
vereliniortakyok canım ya bence en dogrusu tabi yardıma gercekten ihtiyacları varsa yapmak lazım ama kendileri bişey yapmadan sizin ustunuze atmasıda yanlış
kaydirigubbakcemile3anaaa sağlık ocağına ben de uğrayacaktımm unuttumm yawww!!!akannehir
teşekkür ederim semoşum azcık tontiş oldum ama idare edecez doğuma kadar!derinimm sen ne tatlı olmuşun öle kuzucumm yaaa
ayrıca tişörtünede bayıldım söylemeden edemicemm şakkıdı
nasılsın bitanemm, hamilelik nasıl gidiyorr
emeli mıncıkla benim için ama çok çok yerimseniben
günlük başımıza gelen olaylardan falan işte..bayanssulusmile
sen nerdensin kimlerdensin??zemuszemus
ben ilk görüyorum burda..
kutla h.g.sende canım
h.b. bambikimm bayanssulusmile
nasılsın kuzumm, kızdırmışler senii
kısçeler napuyonuz gelmişiniz
memnun oldum leylacığım.vereliniortakteşekkur edrim canım hoşbuldum
ben antepten canım adım leyla evliyim 1 kızım var 2 yaşında evet surekli geliyorum ama bu topige hiç girmemiştim yeni girdim guzel sohbetler ediliyor anladıgım kadarıyla neyse artık zamanla tanırım herkesi bundan sonra burda olurum
kısçeler napuyonuz gelmişiniz
hamile sitesini mi?derin sana dün attığım maili aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?