- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
iyidir şekercim dünya işte oyalanıp duruyoruzkaydirigubbakcemile3hoşgeldin cemre abla duyguşum iyilik sizlerden naber
evet miniğim yav sana yazdım kapı çaldı yukarının banyosu aşağıya akıyordu usta çağırdık dün bu gün gelebildiay sağolun kızlar şifayı kaptım valla hapşırmaktan konuşamıyorum :sinifsinif:
cemre aplam bunlar böle ben buradayken de kimse yok accık işim oluyo arkamı dönüyorum sayfalarca yazmışlar akannehir
aşkıııııııım bitaneeeeeem dur gidene kadar sevelim seni ŞenizŞeniziyiyim organıkım....ugrasıyorum...
pasaklım geçmiş olsun.....cemremmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin tanıtırsan bize kendini memnun oluruz a.s.
hoşgeldin arkadaşım a.s.AYY BU TOPC NE BÖLE..tam şamata be..niye daha önce görmedim di :sinifsinif:
kızlar ben eskişehirde yaşıyorum çalışıyorum..inat dediğim dedik bir kocayla yaşam savaşı veriyorum kötükedihüso
4 yıllık evliyim ve çocummm yok olmuoo :çok üzgünüm:
bayadır kadınlar kulübündeyim ama bu geyik muhabbetlerine hiç takılmamıştım..sizi okudukça şenlendim vallaaaa
işyerindeyim şu an..geldikçe yazarım yine...
evet miniğim bu gün sabahtan bu yana adam uğraştı bir sürü iş çıkardı malzeme çıkardı len olum sanki önceden bu kadar tantanada yoktu masrafta yoktu herkez bir tuvaletle idare ediyodu bu ne yahu ohaoldumsmileduyguşum teşekkür ederim kuzucum Şeniz bak seni mikropsuz tarafımdan öptüm ki nezle bulaşmasın die kaydirigubbakcemile3
aaa cemre aplacım ustalarla mı uğraşıyordun sinir olurum evde öle usta işlerine yaa :sinifsinif:
selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
cokkk mutluyum cokkkkkkkkkkkkk
hamileyim kan testi yaptım cıktı cok şükür :Saruboceq:
hani diyodum ya bir beklentim var işte buydu Rabbime şükürler olsun verdi bebegimi
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/361307-hamileyim-hosgeldin-bebegim.html
öp pasaklım öp senden gelecek nezleye razıyım ben.....Şeniz
cemrem sev beni sar beni sarmala beni.....opuyorumnanaktan
bammıkim aşagıdasın görüyorum seniiii öpüyorum......zemuszemus
anaaaaaaaaaaa gadifedemi hamile........allahım allahım....her hafta biri hamile ya siz durmadan şeymi ediyonuz...:jeyyar:
ne hayırlı ugurlu bir topik beakannehir:1shok::lepi:.....hadi hayırlısı gadife bebişini saglıkla al kucagına......tebrikler..:lepi:a.s.
AYY BU TOPC NE BÖLE..tam şamata be..niye daha önce görmedim di :sinifsinif:
kızlar ben eskişehirde yaşıyorum çalışıyorum..inat dediğim dedik bir kocayla yaşam savaşı veriyorum kötükedihüso
4 yıllık evliyim ve çocummm yok olmuoo :çok üzgünüm:
bayadır kadınlar kulübündeyim ama bu geyik muhabbetlerine hiç takılmamıştım..sizi okudukça şenlendim vallaaaa
işyerindeyim şu an..geldikçe yazarım yine...
selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
cokkk mutluyum cokkkkkkkkkkkkk
hamileyim kan testi yaptım cıktı cok şükür :Saruboceq:
hani diyodum ya bir beklentim var işte buydu Rabbime şükürler olsun verdi bebegimi
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/361307-hamileyim-hosgeldin-bebegim.html
bammıkim aşagıdasın görüyorum seniiii öpüyorum......zemuszemus
gene başladı töbeekaydirigubbakcemile
la böcükten sonra şunuda bir kazaya kurban gitmeden evlendirsek aklinialirimsmile
tşklerrrrrrrrrr kıslarrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
biliyosunuz zaten yeni evliyim ama cok istiyoduk bebek :ecrin_bebek:
9 ay olcak daha evliyim ve hamileyim cok şükür :asigim:
tşklerrrrrrrrrr kıslarrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
biliyosunuz zaten yeni evliyim ama cok istiyoduk bebek :ecrin_bebek:
9 ay olcak daha evliyim ve hamileyim cok şükür :asigim:
tebrik ederim canım..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işallah
ayyy hayırlı olsun canım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı tum isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq:
anaaaaam gadifem bebiş bekliyomuş:lepi:
ay çok sevindim ne güzel yaaa
buraya ilk geldiğimizde evliler evli değildi daha bekardı
şimdi bebişleri oluyo
hatta ben bile evleniyom :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?