merhaba. Ne verdiler size? Şuan 2 olan ilaç da piyasada yok acaba bilmediğimiz başka da mı var ?:))))T
Teşekkürler 4 kutu lazımdı bulamadık başka ilaçla devam edicim
Şimdiden teşekkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba. Ne verdiler size? Şuan 2 olan ilaç da piyasada yok acaba bilmediğimiz başka da mı var ?:))))T
Teşekkürler 4 kutu lazımdı bulamadık başka ilaçla devam edicim
Elinizde varsa ben alabilirim ücretli İstanbul'daymİstanbul’da iseniz 1 kutu var bende yardımcı olabilirim ,(ücretli aldım )
Var mı elinizde hala ücretli alabilirim hemenElimde 7 kutu Cetrotide var. Doktorum aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. 13 haftalık gebeyim çok şükürAldığım fiyattan satacağım. Tuzla da oturuyorum.
Elimde 1 kutu var istanbul beylikduzundeyim ücretli almıştım 4 kutu 1ini kullanmadık bugün toplama işlemi yapıldıCETROTİDE İLAÇ ARIYORJM LÜTFEN ELİNDE OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ 5 kutuya ihtiyacım var
…ulaşabilirsiniz
Evet:)Hala var mı? :)
Elimde 7 kutu Cetrotide var. Doktorum aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. 13 haftalık gebeyim çok şükürAldığım fiyattan satacağım. Tuzla da oturuyorum.
Merhabalar bende 1 kutu cetrotite mevcutİyi aksamlar hala elinizde cetrodite mevcutmu acaba?
Almak istiyorsanız özelden yazabilirsinizElinizde varsa ben alabilirim ücretli İstanbul'daym
Bende 1 kutu var maalesefMerhaba bana 4 kutu gerekiyor elinizde yada tanıdığınız birinde varmı acaba?
Hala var mı elinizde acabaElimde 7 kutu Cetrotide var. Doktorum aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. 13 haftalık gebeyim çok şükürAldığım fiyattan satacağım. Tuzla da oturuyorum.
Bende de çok ilaç, iğne vardı. Tüp bebek merkezine bağışladık. Bulamayan, ihtiyacı olan onlara soruyor, veriyorlarmış.