Cevaplarmısınız lütfen

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
Canlarım biliyorsunuz üniversite yerleştirmeleri açıklandı daha öncede yazmıştım kızım trakya üni edirneyi kazandı şimdi biz kayıt için gidicez allah izin verirse ama neler yapacağımızı bilmiyoruz yurtları gezip bilgi almalımıyız kyk ya başvurcaz ama sonuçlanana kadar nerede kalınır özel yurtlar dönemlik senet yapıyomuş hadi yaptık diyelim kyk ya çîkarsa özel yurdu napıcaz lütfen edirnede yaşayanlar yada okuyanlar bana cvp verebilirmi hangi yurtları önerirsiniz birde üni nin yemekhanesi varmı uygun fiyatlımı ne yapçamızı bilmiyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz

İnşallah kızınıza da bu kadar endişeli yaklaşmıyorsunuzdur.
Öyle bir yazmışsınız ki sanki çok içinden çıkılmaz bir durum var ortada.
Kızınız kendi ayakları üstünde duracak artık kısmen.
Güçlü bir anne figürü önemlidir bu durumda.
Ortalığı velveleye verir tavırlar saçmalık.
Oraya gittiğinizde zaten yetkili kişilerden bilgi alırsınız. Gidip kendi gözlerinizle görün. Az sakin olun. =S

kayıt olduğunuz yurtla kesin olarak konusun ama kyk başvuracağınızı. senet yapmayın ilk aylık kirayı yatırmak üzere ödeme olsunki sıkıntı olmasın okul açılınca kyk yerleşmemiş olursa senetler atıyorum 9 değil de 8 olur umarım anlatabildim

Bu tür şeyleri sizin değil, kızınızın dert etmesi ve öğrenmesi lazım. İllaki üst sınıflardan arkadaşları vardır, onlara sormalı, kendi arkadaşlarına danışmalı. Yavaş yavaş elinizi çekin kızınızdan ki adım atmayı becersin.

Iyi de kyk yurtlari okul baslamadan aciklaniyor. Yani okul basladiginda kyk yi ya kazanmis olur ya da kazanmaz. Once onu bekleyin sonra ozel arastirin.

İnşallah kızınıza da bu kadar endişeli yaklaşmıyorsunuzdur.
Öyle bir yazmışsınız ki sanki çok içinden çıkılmaz bir durum var ortada.
Kızınız kendi ayakları üstünde duracak artık kısmen.
Güçlü bir anne figürü önemlidir bu durumda.
Ortalığı velveleye verir tavırlar saçmalık.
Oraya gittiğinizde zaten yetkili kişilerden bilgi alırsınız. Gidip kendi gözlerinizle görün. Az sakin olun. =S

Sizin için olmamış olabilir ama benim için dert. Endişeli olmak değil bilgi almak istedim. Ortalığı velveleye vermedim sanırım siz anne değilsiniz anne olsaydınız beni eleştirmezdiniz.

yemekhane yurtta da okulda da mutlaka bulunur ve aylık fiş şeklinde yürür,okulun açılmasına belirli bir zaman kala kyk belli olur ve yedeklerde de olsa ismi asılır,özel yurtlara bu durumu açıklar ve en fazla 3 aylık bir senet imzalarsınız,kayıt esnasında bol miktarda vesikalık bulundurun ,kayıt işlemleri sonuna doğru bazı ders kitaplarını emrivaki verip satın almanızı isterler sakın almayın ,üst sınıflar çok daha uygun fiyata verirler kitaplarını böylece öğrenci dayanışması kaynaşması olur.. biz bunları size yazalım ama sakın kızınıza belli etmeyin ,bırakın yemekhane kitap vs kendi takip etsin ,yavaştan olayın içine girsin ki ilk sene bocalamasın ..

yemekhane yurtta da okulda da mutlaka bulunur ve aylık fiş şeklinde yürür,okulun açılmasına belirli bir zaman kala kyk belli olur ve yedeklerde de olsa ismi asılır,özel yurtlara bu durumu açıklar ve en fazla 3 aylık bir senet imzalarsınız,kayıt esnasında bol miktarda vesikalık bulundurun ,kayıt işlemleri sonuna doğru bazı ders kitaplarını emrivaki verip satın almanızı isterler sakın almayın ,üst sınıflar çok daha uygun fiyata verirler kitaplarını böylece öğrenci dayanışması kaynaşması olur.. biz bunları size yazalım ama sakın kızınıza belli etmeyin ,bırakın yemekhane kitap vs kendi takip etsin ,yavaştan olayın içine girsin ki ilk sene bocalamasın ..
Sağol canım kazandığı okul bölüm yani bu sene ilk defa öğrenci alıcak bi üst dönemi yok yani o yüzdende bilgi almak istedim

Sağol canım kazandığı okul bölüm yani bu sene ilk defa öğrenci alıcak bi üst dönemi yok yani o yüzdende bilgi almak istedim
anladım ,öncelikle hayırlı olsun ,hep başarı getirsin eğitim hayatı yavrunuza... şimdi kyk.nın sitesini sürekli kontrol etsin orada ismi çıkar ,ola ki yedekte olursa bu seferde hem sitede hem de kyk.nın camında asılı olur listeler gidip gelip kontrol etsin ,eğer yedeklerde yakın sıradaysa bazı kyk yurtları misafir öğrenci alıyor,yani özel yurttan daha uygun fiyatla çocuğunuz kyk.da kalıp düzenini kuruyor,yemeği hiç sorun etmeyin dediğim gibi yemekhane çok uygun fiyatla imkan sunuyor ama bunu deneyip karar verir bazı üni yemekhaneleri iyi olmayabiliyor ,çocuk ona göre boşa fiş almaz dışarıdan yer ...zaten oraya gittiğinizde çocuğunuzun nasıl kendi kendine tıkır tıkır işleri yürütebildiğini görüp hayret edeceksiniz,burdan çok çetrefilli görünen bu konular üniversitenin kapısına gidilince bir anda çözülüveriyor,edirne halkı çok iyidir,esnaf yardımseverdir,mutlaka size yardım ederler çekinmeyin danışın sorununuz olduğunda

Aynen. Bu gibi olaylarda su ozel yurtlarda ki senet olayi sıkıntı oluyor
En guzeli ev..
ilk yıl bittikten sonra hepimizin yaptığı gibi aileyi kafalayıp çıkar zaten eve ,konu sahibiiiiiiiii konu sahibiiiiiiii sakın karşı çıkmayın çocuğa çıksın evine ,bi makarna yapıp yaksın ,bi ben koca adam oldum moduna girsin ,bak takip ederiz burdan :KK70: :KK70: :KK70:

X