Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

olsun hepsi olur inşallh, hepsi paranın süzgecinde.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallh bol paracıklarımız olsun isteklerimiz için.
ilk başlarda ne hayaller kuruyor insan, sonra yawaş yawaş wazgeçiyor, wazgeçmek zorunda kalıyor. hiiiiç moralini bozma canım iyi kötü unutulup gidiyor bunlar..
önemli olan vuslata ulaşmak, evlenmek :asigim:

burcu nasıl fiyatlar yazmıyo yazıyo canım. nasıl görmüyon fiyat listesini

bi de hangi arkadaş almıştı günlük yatak örtüsü 50 tl.'ye bu yilko değil mildi? ay kafam karıştı galiba

eweeeet yaaa gamzeciiim nerelerdesiiin?
bizi başka topiklerlenmi aldatıyosun yoksam gelsene özlettin kendini

güzelim fikrimi söylemem gerekirse ben duvar stikerli aynayaı çok beğeniyorum.ama kelebeklide çok hoş.diğerlerini beğenmedim.şamdanlı model güzel ama tehlikeli ya ben korkuyorum mumlardan.düşer falan allah korusun

senin aynanda çok güzemiş canım.ortama adapte olmuş durumda gamyoncuiremsu

oveg ütüyü philips al canım.burda çoğumuz philips ve tefal aldık ona göre. kaydirigubbakcemile

ayyyy kızlar sinir oldum ya.bir elektrik süpürgesi alcam ama param birikmiyo ki biriksin.sinir oldum yahuuuuuu. philips marathon alcam.malum 400 küsür.

Bende elektirk süpürgesi alıcam ama sulu.toz istemiyorum.fikri olan varsa bekliyorum canlarm

Amaaaan alıntı ettim uçtu gitti cicilerime yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum a.s.

sülfat sofra setin çok hoş ve kullanışlı

brcncvk86 kaç tane yatak örtün var merak ettim 90 lık örtüyü nereden aldın yazar mısın?

hayatım sanatkar annen varmış. çok anlamlı tablolar. kahvaltı takımın da çok şeker

hayat87 gardrobun harika

camelt aldıkların çok hoş. space su takımı bende de var :1hug:

oktar evin çok ferah güle güle otur

tupperları alan arkadaş güle güle kullan

tchibo sitesine girdim çıkamadım harika şeyler var. dantel pijamayı almamak için zor tuttum kendimi

cicileriniz hayırlı olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…