Pashmina, burcu nerdesiniz siz bugünklava: Hemşom da yok
Sulfatcım selam canım haftaya pazar sınavım var sıkı bir şekilde sınava çalışıorum pek buraya konsantre olamıyorum ama geçmişi takip ediyorum arada hızlıca
Kzılar çok güzel ciciler eklmişler gene ev resimleri var salata kasesi, 4 lü mudo limonlu sirleik var tupperlara da baktım, hepsiciği çok güzeller inş. iyi günlerde kullanılır.
Ben kaçıyorum geene ders çalışmaya çok özledim sizinle muhabbeti aslında ama azcık kaldı hayırlısıyla atlatayım şu sınavıda....
Öptüm sulfatım seniii a.s.
Pashmina, burcu nerdesiniz siz bugünklava: Hemşom da yok
canım evde değildim bu gün ya... :1hug:
neler neler kaçırdım kimbilir :çok üzgünüm:
Üzülme hemencik :1hug: Ciciler eklendi bugün onlara da her zaman bakabilirsin zaten başka bişey yok a.s
evet yavaştan bakıyorum zaten kuzucuğummm a.s. sen kahvaltı takımı eklemişsin. süper enerjik güle güle kullan tatlişim Şeniz
ayyyy kızlar sinir oldum ya.bir elektrik süpürgesi alcam ama param birikmiyo ki biriksin.sinir oldum yahuuuuuu. philips marathon alcam.malum 400 küsür.
ya ben ne etcem ozmn 1800 falan benımkıde 3 aylık maaşım
geçmiş olsun canım. doktora gittin mi? gitmediysen gitmeyi düşünmayor musun?
Müebbetsevdam geçmiş olsun canım.
müebbetsevdam canım geçmiş olsun hemen iyileş özletme kendini:1hug:
geçmiş olsun canım geeel yine ara ara kaydirigubbakcemile2
Gelin tacım kızlar :1hug:
çoook güsel cnm tacııın:)
ayy tacını yerim ben senin yaaaŞeniz
inşallah sen başına bu tacı takarken sende aşkının başının tacı olursunnn:1hug:a.s.
ayy tacını yerim ben senin yaaaŞeniz
inşallah sen başına bu tacı takarken sende aşkının başının tacı olursunnn:1hug:a.s.
sülfat sofra setin çok hoş ve kullanışlı
brcncvk86 kaç tane yatak örtün var merak ettim90 lık örtüyü nereden aldın yazar mısın?QUOTE]
maltepe tren istasyonunda iniyorsun orda minibüs durağının sağ tarafında küçük bir dükkan var adını bilmiyorum dışarda zaten görürsün battaniyeler falan.
1 tane de battaniye aldım ordan çok güzel yumuşacık..pembeli morlu 45 TL.
canımm
2 tane yatak örtüm
1 tane tam takım uyku setim
2 tek kişilik 1 çift kişilik yorganım
1 tane pike takımım
3 tane çift kişilik nevresim,2 tane tek kişilik nevresimim
1 tane normal,1 tane polar battaniyem var.
yatak örtülerim için uyumlu olsun diye aldığım mor çarşaf ve yastık kılıfı setim,
patchwork yatak örtüm için de pembe çarşafım var.
1 tane özel yatak örtüsü alıcam..o kdr yeterr:)
burcu nasıl fiyatlar yazmıyo yazıyo canım. nasıl görmüyon fiyat listesini
bi de hangi arkadaş almıştı günlük yatak örtüsü 50 tl.'ye bu yilko değil mildi? ay kafam karıştı galiba
yılko 90, TL canım patchwork olan 135 TL
50 TL olanı başka bi arkadaş eklemişti uyku seti
amiiinnn cnm ne güzel dilekler öyle Şeniz
Bugün gelinliğimide aldık evde giydim dolaşıyorum annem diyo kızım çıkar baban görmesin :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?