Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pashmina, burcu nerdesiniz siz bugün klava: Hemşom da yok

Sulfatcım selam canım haftaya pazar sınavım var sıkı bir şekilde sınava çalışıorum pek buraya konsantre olamıyorum ama geçmişi takip ediyorum arada hızlıca

Kzılar çok güzel ciciler eklmişler gene ev resimleri var salata kasesi, 4 lü mudo limonlu sirleik var tupperlara da baktım, hepsiciği çok güzeller inş. iyi günlerde kullanılır.

Ben kaçıyorum geene ders çalışmaya çok özledim sizinle muhabbeti aslında ama azcık kaldı hayırlısıyla atlatayım şu sınavıda....

Öptüm sulfatım seniii
a.s.

Ayyy evet çok az kalmış sınava ben bu kadar yakın olduğunu bilmiyordum. Sen buralarda çok takılma o zaman, sonra acısını çıkarırız. Umarım başarılı şekilde sonuçlanır. Eveeeet ciciler ekledik sen dün yeni cici ekleyin dedi ya yerimseniben Ben de seni öpüyorum, iyi çalışmalar Şeniz

ayyyy kızlar sinir oldum ya.bir elektrik süpürgesi alcam ama param birikmiyo ki biriksin.sinir oldum yahuuuuuu. philips marathon alcam.malum 400 küsür.

bende ondan aldım cnm:))) 1 sene kadar araştırmıştım ne alayım diye... özellikleri falan çok iyi çok beğendim:))) sende alırsın en kısa zmnda inş...

ya ben ne etcem ozmn 1800 falan benımkıde 3 aylık maaşım

cnm su fılıtrelımıı elektrık supurgesii benım alerjım var dıee annecıgım aldırmıstıı yenı 1300 e 2 sene oncee sımdıı bana kaldıı o yuzden para vermıceem cok guzel pıslık alıoo ama pahalıı baya

geçmiş olsun canım. doktora gittin mi? gitmediysen gitmeyi düşünmayor musun?

Müebbetsevdam geçmiş olsun canım.

müebbetsevdam canım geçmiş olsun hemen iyileş özletme kendini:1hug:

geçmiş olsun canım geeel yine ara ara kaydirigubbakcemile2

canlarım iyi ki varsınız. mesajlarınızı anca okuyabildim ne kadar sevindim anlatamam. iyi ki sizleri tanımışım... :1hug::1hug::1hug::1hug: Hayatım canım doktora gitmeyi istiyorum ama ayağa kalkmaya pek mecalim yok bugün biraz daha iyiyim inşallah yarın da böyle olursa gideceğim.doktorumu aradım zaten.kan tahlili yaparız erken gel dedi benneyaptımki

çoook güsel cnm tacııın:)

nastasia teşekkür ederim cnm :1hug:

ayy tacını yerim ben senin yaaaŞeniz
inşallah sen başına bu tacı takarken sende aşkının başının tacı olursunnn:1hug:a.s.

amiiinnn cnm ne güzel dilekler öyle Şeniz
Bugün gelinliğimide aldık evde giydim dolaşıyorum annem diyo kızım çıkar baban görmesin :roflol:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
günaydın
hayırlı cumalar kızlar

amiiinnn cnm ne güzel dilekler öyle Şeniz
Bugün gelinliğimide aldık evde giydim dolaşıyorum annem diyo kızım çıkar baban görmesin :roflol:

ayy ne güzel ya...
nasıl oldu gelinliğin istediğin gibi oldumu
kızlar bide bişey sorucam gelinler neden sürekli yürürken 2 eliyle eteği kaldırmak zorunda kaldırmadan yürünmüyomu çok rahatsız edici duruyoda şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…